Heren behandeling huidverbeterend (merk: Medik8): 60 minuten € 79.50
Reinigen, epileren, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage van nek en schouders, masker, serums, crème met dag- of nachtverzorging. Alles afgestemd op uw huidtype.

Luxe heren behandeling huidverbeterend (merk: Medik8): 75 minuten € 89.50

Reinigen, epileren, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide massage van het gezicht, nek en schouders, masker, serums, crème met dag- of nachtverzorging. Alles afgestemd op uw huidtype.

Bovenstaande Medik8 behandelingen bieden een diep hydraterende en herstellende werking. Tevens voorkomen ze uitdroging van de huid door met rijke en voedende ingrediënten te werken.

 

Heren behandeling verzorgend (merk: Goldflower): 60 minuten € 59.50
Speciale behandeling voor de moderne, zelfbewuste man. Reiniging, epileren, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage van nek en schouders, masker, crème met dag- of nachtverzorging. Alles afgestemd op de mannenhuid.

Luxe heren behandeling verzorgend (merk: Goldflower): 75 minuten € 69.50
Speciale behandeling voor de moderne, zelfbewuste man. Reiniging, epileren, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide massage van het gezicht, schouders en nek, masker, crème met dag- of nachtverzorging. Alles afgestemd op de mannenhuid.

Kleine behandelingen: € 17.50 per onderdeel
– Ampul
– Speciaal maskers