Met behulp van rf (Radiofrequentie)  technologie. Zeer geschikt voor het verminderen van cellulite – ofwel sinaasappelhuid. Tevens geschikt voor het verminderen van littekens

Behandeling van een half uur €50,-

Voor het verminderen van cellulite, slappe bovenarmen, rimpels en littekens is de rf techniek een uitstekende behandelmethode. Doormiddel van een (ongevaarlijke) radiofrequente straling die doordringt in de huid ontstaat een lokale verwarming van het weefsel inclusief het onderhuidse vet. Het lichaam gaat hierdoor het vet en cullulite afbreken en afvoeren via de natuurlijke weg. Dit komt de doorbloeding ten goede. Tevens wordt als gevolg van de behandeling ook nieuw collageen gevormd wat de huid strakker kan maken en littekens kan laten afnemen.

Collageen vorming door fibroblasten neemt bij warmte toe en dit collageen is een belangrijk elastisch steunweefsel in de huid. Deze toename van collageen zorgt voor een betere elasticiteit van de huid.

De verbeterde doorbloeding na de behandeling zorgt er voor dat afval stoffen beter kunnen worden afgevoerd, en dat voedingstoffen en zuurstof beter beschikbaar is. Hierdoor wordt de werking van collagenase en elastase afgeremd. Dit zijn enzymen die collageen afbreken en weefselverslapping veroorzaken.

Wat is het resultaat van de behandeling?

Er kan al direct na de behandling een zichtbaar resultaat zijn. Echter zal het effect pas naar een periode van 2 tot 4 maanden definitief zijn aangezien de behandeling nog lange tijd door werkt. En omdat de huid zich blijft herstellen gedurende deze periode. De zichtbare resultaten kunnen een strakkere huid en/of onderhuidse vet afname zijn.

Hoe lang duurt een rf behandeling?

Afhankelijk van de grote van het te behandelen gebied is dit gemiddeld 30 minuten.

Doet de behandeling pijn?

De behandeling is pijnloos en geeft een aangename verwarming op het te behandelen gebied.

Welke gebieden kun je met rf behandelen?

Te behandelen voor body contouring zijn rug, buik, heupen, men boobs, dijen, armen, knieën decolleté, hals, handen, boven armen, love handles, venus heuvel, boven benen en love handles. Hiervoor geld natuurlijk dat zone’s zoals de hals alleen huidverbetering laat zien en geen vetafname.

Hoeveel behandeling zijn er nodig.

Afhankelijk van de uiteindelijke verwachtingen zijn er gemiddeld 6 tot 9 behandelingen nodig met een interval van ongeveer 2 weken.

Zijn er bijwerkingen?

De huid kan tijdelijk wat rood worden en licht gloeien. Dit neemt snel af