Behandeling van couperose, fibromen en bloedblaartjes

Wij bieden u diverse behandelingen voor het verwijderen van onder andere couperose (telé’s), fibromen (steelwratjes) en bloedblaren.

  • 30 min. €59.50

Couperose (telé’s)
Couperose komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor. De oorzaken van het ontstaan van de huidaandoening zijn heel divers.

Fibromen (steelwratjes)
Fibromen komen zowel bij mannen als vrouwen voor. Ook hier speelt erfelijkheid een rol. Maar bij fibromen ligt de oorzaak bij wrijving. Voorkeursplaatsen zijn dan ook oksel, liezen, hals, onder de borsten en op de oogleden.

Na het verwijderen van de fibromen komt er op de plek een nieuw stukje huid. Deze mag de eerste tijd niet blootgesteld worden aan zonlicht. De kleur trekt langzaam bij.

Bloedblaren
Bloedblaren komen (meestal) voor bij vrouwen vanaf het 30ste levensjaar. Ze kunnen heel klein zijn maar ook de grote hebben van een euro muntstuk. Deze aandoening gaat vaak gepaard met zwak bindweefsel.

In één behandeling kan 100% resultaat worden behaald.

Het verwijderen
Het verwijderen van Telé’s, bloedblaren en fibromen gaat gepaard met elektrolyse en thermolyse. Deze twee verschillende soorten stroom zorgen er voor dat de aandoeningen verwijderd kunnen worden. Dit gaat met behulp van een naald, waarmee men de stoom naar het lichaam brengt.

De behandeling van bovenstaande huidaandoeningen wordt of in het voorjaar of najaar gedaan, dit i.v.m. de temperatuur.

Nova Blend