AANBIEDING 4

Microdermabrasie Behandeling voor € 94.50
Nu met epileren t.w.v. €17,50 gratis

Microdermabrasie Behandeling: 60 minuten € 94.50
Reinigen, microdermabrasie behandeling, onzuiverheden verwijderen, massage van decolleté, schouder en nek partij, masker, ampul/serum, crème met dag- of nachtverzorging. Alles afgestemd op uw huidtype.

Kleine behandelingen: € 17.50 per onderdeel
– Epileren wenkbrauwen
– Speciaal maskers
– Verven wimpers
– Verven wenkbrauwen

Wat is microdermabrasie:
Met speciale apparatuur wordt zeer nauwkeurig, de bovenste laag van de huid verwijderd. Door deze behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. Door aanmaak van nieuwe cellen wordt de huid meer elastisch en de doorbloeding verbetert. Hierdoor kunnen o.a. rimpels verminderen, littekens en littekens na acne verbeteren.

De behandeling:
Tijdens de Microdermabrasie behandeling wordt een fijne straal microkristallen door middel van vacuümzuigkracht langs de huid gezogen. De kristallen zandstralen als het ware zo steeds een klein laagje van de opperhuid af. Hierdoor wordt de bovenste laag van de huid nauwkeurig verwijderd. De huid wordt zo gestimuleerd nieuwe cellen (collageen) aan te maken. Waardoor de huid meer elastisch wordt (de huid verjongt en rimpels vervagen), de huid wordt gladder, (acne)littekens vervagen. Door de vacuümzuigkracht verbetert de doorbloeding.