tattoo-laseren

Spijt van je tatoeage?
Ongewenste donkere en meerkleurige tattoo’s kunnen veilig en effectief worden verwijderd. Met behulp van een combinatie van lasergolflengten die inwerken op verschillende inktkleuren, breken de bundels met hoge lichtintensiteit de inktdeeltjes in de tattoo af, en komt gave, inktloze huid tevoorschijn met minimaal risico op littekens of hypopigmentatie.

De behandeling breekt inktdeeltjes op mechanische wijze af zonder thermische schade aan te richten, zodat de tattoo verbleekt met minimaal risico op littekens of hypopigmentatie.

Het aantal behandelingen dat nodig zijn is lastig in te schatten, maar er zijn meerdere behandelingen nodig. De tatoeage wordt 1x per 8 weken behandelt.

Waarom je tattoo verwijderen met een laser?

 • Behandelingen zijn snel
 • Behandelingen zijn effectief
 • Verwijdert ook andere kleuren dan zwart
 • Krachtigste Yag laser

Tarieven tattoo verwijderen
Voor het verwijderen van tatoeages meten we het aantal vierkante centimeters (cm²). Aan de hand van het aantal cm² bepalen we de prijs. Je kunt ook zelf de tatoeage opmeten om zo een indicatie van de prijs te krijgen. Dit doe je door de lengte te vermenigvuldigen met de breedte.

tot 5 cm² € 79,-
tot 20 cm² € 99,-
tot 35 cm² € 129,-
tot 50 cm² € 169,-
tot 100 cm² € 199,-
tot 150 cm² € 229,-

Meerdere tattoo’s op aanvraag. Betalingen dienen plaats te vinden per behandeling

Voorzorg
Vermijd 4 weken voor de behandeling de zon, zonnebank en gebruik geen zelf bruiner. Ook raden we het gebruik van make-up, dagcrème, zonnebrand en/of bodylotion af op de dag van de laserbehandeling. De chemische stoffen kunnen door de warmte in de huid anders worden opgenomen. Ook raden wij je aan om een week voor de behandeling te stoppen met producten met retinol, AHA en glycolzuren.

Het aanbrengen van een verdovende créme is mogelijk bijvoorbeeld Emla créme.

Behandeling
Vooraf aan de behandeling wordt de huid grondig gereinigd. Wanneer de huid is gereinigd zal de behandeling van start gaan. Tijdens elke behandeling zorgt de laser ervoor dat er een gedeelte van de inkt wordt vergruisd. De tatoeage / PMU kan donkerder ogen. Dit is een normale reactie, omdat het vergruisde deel naar boven komt. Dit verdwijnt wanneer het lichaam (lymfestelsel) het vergruisde inkt heeft opgeruimd.

Houd er rekening mee dat je de tatoeage / PMU nooit 100% kan verwijderen. Wel proberen we hem zodanig te verwijderen dat je hem bijna niet meer ziet.

Het is van belang dat je de nazorg instructies goed opvolgt. Ben jij nalatig dan is er een risico dat je toch iets zult blijven zien. Dit kan zich uiten in een litteken of pigmentvlek.

Laser snow
Direct nadat je tatoeage / PMU is gelaserd is je tatoeage / PMU wit. Het lijkt dan net alsof je tatoeage / PMU weg is. Dit is niet het geval. Dit is een reactie van de laser op de inkt en trekt na 1-24 uur weg. De kleur van je tatoeage / PMU komt weer terug.

Zwelling / branderig gevoel
Een zwelling en branderig gevoel na de behandeling is een normale reactie. Dit kan tussen de 2 uur en 24 uur aanhouden. Na koelen met een cold pack verminderd de zwelling.

Nazorg
Vermijd het warm douchen, sauna, zwemmen en sporten gedurende de eerste 72 uur na de behandeling. Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebescherming crème met een hoge UV beschermingsfactor gebruiken. Wij raden factor 50 aan.

Heb je een open wond zorg dan dat deze eerst dicht is (korstvorming) voordat je deze activiteiten weer hervat. Smeer de tatoeage minimaal 2x per dag in met Alhydran, Flamigel of Bepanthan zalf. Lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Blaren / korstjes
Veel mensen krijgen na het laseren van de tatoeage / PMU blaren dit is een normale reactie van de huid. Laat de blaren met rust en prik ze niet kapot. De blaren beschermen de onderliggende huid. De blaren zullen vanzelf verdwijnen. Je kunt korstjes krijgen na de behandeling. Ook kan de plek gaan jeuken. Zolang je er niet aan krabt gaat alles vanzelf weg. Blijf de tatoeage / PMU insmeren met Alhydran of Flamigel zalf. Zo krijg je ook geen littekens. Het duurt gemiddeld 10 – 30 dagen voordat de huid weer is hersteld en er normaal uitziet. In uitzonderlijke gevallen kan het wat langer duren. Gun je huid zoveel mogelijk rust.

Pigmentatie
Het kan zijn dat er na het weg laseren van de tatoeage / PMU een witte vlek overblijft. Dit is meestal niet het geval. Dit kan komen, doordat de laser al het pigment heeft vernietigd. Je lichaam moet nu weer melanine (pigment) aan maken, zodat de plek weer zijn normale kleur krijgt. Het kan een aantal weken duren voor de witte plek helemaal weg is.

Littekens
Het kan zijn dat je een litteken overhoud. Dit is echter niet het geval als jij de nazorg in acht neemt. Krab niet wanneer de tatoeage jeukt, prik de blaren niet door en smeer de tatoeage 2 keer per dag in met Alhydran of Flamigel. Dit verminderd de kans op littekens.

Contra-indicaties

 • Hartziekten
 • Epilepsie
 • Pacemaker
 • Zwangerschap
 • Borstvoeding
 • Zeer zware acne
 • Hiv positief
 • Hepatitis
 • Kanker
 • Actieve Herpes
 • Warmte allergie (geen zonneallergie)
 • Auto immuunziekte
 • Bestraling in de afgelopen 14 dagen
 • Fillers / botox in de afgelopen 14 dagen
 • Bloeddrukproblemen

Heb jij spijt van je tatoeage dan helpen we je graag! Plan nu je afspraak. De intake voor deze behandeling is kosteloos.

tattoo-laseren-4

Hoogwaardige apparatuur voor een optimaal resultaat.

TATTOO VERWIJDEREN

vanaf € 79.00