Snel resultaat met ultrasone cavitatie

Het verwijderen van vet door middel van geluidsgolven.

Behandeling van een half uur €40,-

Utrasone cavitatie is een niet invasieve vet verwijderings methode, prima geschikt voor het verwijderen van vetophopingen die met diëten en sporten maar niet weg willen. Bij deze behandeling kun je al direct resultaat zien en er is geen herstel tijd. De technologie achter ultrasone cavitatie is dat vet cellen onder geluidsgolven van een zeer hoge frequentie exploderen. Dit komt door dat de geluids golven het vocht om de vetcellen laat trillen en door de vrijgekomen warmte knappen vetcellen open waardoor het vet vrijkomt. Het overige weefsel blijft hierdoor onaangetast waardoor het een veilige behandeling is. Het vrijgekomen vet wordt op de normale wijze door het lichaam afgevoerd.

Hoe verloopt de behandeling?

Nadat in overleg met u het te behandelen gebied is bepaald, zal de huid gereinigd worden en even kort worden los gemasseerd. Daarna wordt de huid voorzien van een geleidende contact gel die er voor zorgt dat de geluids golven zonder problemen in de huid door dringen. Met de ultrasone behandel kop zal er in verschillende patronen onder lichte druk over het te behandelen gebied bewogen worden. Tijdens de behandeling zal een warme gloed voelbaar zijn in en onder de huid. Dit doet geen pijn en voelt zelfs aangenaam. Na de behandeling wordt de huid weer gereinigd en met massage olie licht gemasseerd. De behandeltijd wordt van te voren met u besproken en zal een half uur tot een uur duren. (prijzen zijn per half uur). Enige nadeel is een hoorbare hoge pieptoon tijdens de behandeling, dit is volkomen normaal en niet schadelijk, hooguit voor sommige mensen hinderlijk.

Wat merk ik na de behandeling?

Het behandelde gebied zal nog een tijdje warm en soms een beetje rood zijn. Dit trekt binnen een paar uur weg en is iet hinderlijk. U kunt dus gewoon weer verder gaan met uw dagelijkse werkzaamheden. Het lichaam zal direct beginnen met het afvoeren van het vrijgekomen vet, het is daarom heel belangrijk om veel te drinken in de dagen na de behandeling. Wat u na de behandeling ook zult merken is dat de vetlaag voelbaar zachter is geworden en de huid strakker.

Tip!

Drink ook in de week voor de eerste behandeling extra water. Want hoe meer vocht in het lichaam des te beter werkt de behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn afhankelijk van de wensen ongeveer 6 tot 9 behandelingen nodig per behandel gebied. Na 9 behandelingen is meestal het beste resultaat behaald, u kunt natuurlijk in overleg met ons altijd nog een extra behandeling nemen indien u dat wenst en zolang er nog voldoende vet aanwezig is om te behandelen. Tussen elke behandeling zit een periode van minimaal 5 dagen.

Is ultrasone cavitatie iets voor mij?

Ultrasone cavitatie is voor iedereen die van plaatselijke vet ophopingen af wil, die ondanks een gezond en sportief leven niet weggaan. De grens voor een behandeling ligt bij een bmi onder de 30. Maar kom bij twijfel gerust voor een vrijblijvend gesprek zodat we samen kunnen kijken of behandelen zinvol is. De keuze tussen cryolipolyse of ultrasone cavitatie hangt af van de termijn waarin u het vet wilt kwijt raken en het gebied dat u wilt behandelen.

Zijn er redenen om niet te behandelen?

Jazeker, er kunnen medische redenen zijn om niet te behandelen, daarom wordt er voordat er behandeld wordt samen met u gekeken of deze redenen er zijn.

Voordelen van ultrasone cavitatie.

 • Snel resultaat
 • Contour verbetering zonder operatie
 • Pijnloos
 • Verbeterd bloed circulatie
 • Kan cellulite verminderen
 • Geen hersteltijd

Wat kun je behandelen met ultrasone cavitatie?

 • Buik
 • Love handles
 • Billen
 • Boven armen
 • Binnen en buiten kant boven benen
 • Binnen kant