Snel resultaat door een combinatie van ultrasone cavitatie, rf-technologie en lipolaser te gebruiken.

De behandeling is pijnloos en geeft een aangename verwarming op het te behandelen gebied.

AANBIEDING

Behandeling van een uur
Nu

voor € 99 per uur

Hoe verloopt de behandeling: 

Nadat in overleg met u het te behandelen gebied is bepaald, zal de huid worden voorzien van een geleidende contact gel die er voor zorgt dat de geluidsgolven zonder problemen in de huid door dringen. Met de ultrasone behandel kop zal er in verschillende patronen onder lichte druk over het te behandelen gebied bewogen worden. Tijdens de behandeling zal een warme gloed voelbaar zijn in en onder de huid. Dit doet geen pijn en voelt zelfs aangenaam. Enige nadeel is een hoorbare hoge pieptoon tijdens de behandeling, dit is volkomen normaal en niet schadelijk, hooguit voor sommige mensen hinderlijk. Behandeltijd afhankelijk van uw keuze 20-30 minuten.

Met de (ongevaarlijke) radiofrequente straling kop die doordringt in de huid ontstaat een lokale verwarming van het weefsel inclusief het onderhuidse vet. Het lichaam gaat hierdoor het vet en cullulite afbreken en afvoeren via de natuurlijke weg. Dit komt de doorbloeding ten goede. Tevens wordt als gevolg van de behandeling ook nieuw collageen gevormd wat de huid strakker kan maken en littekens kan laten afnemen.

Collageen vorming door fibroblasten neemt bij warmte toe en dit collageen is een belangrijk elastisch steunweefsel in de huid. Deze toename van collageen zorgt voor een betere elasticiteit van de huid.

De verbeterde doorbloeding na de behandeling zorgt er voor dat afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd en dat voedingstoffen en zuurstof beter beschikbaar is. Enzymen worden afgeremd die collageen afbreken en weefselverslapping veroorzaken. Behandeltijd afhankelijk van uw keuze 20-30 minuten.

De lipolaser infraroodstralen worden direct door vetcellen geabsorbeerd. De aangetaste vetcellen lossen op waardoor het totale lichaamsvetvolume afneemt. Ontspant spieren: Warmte-energie die wordt gegenereerd door infraroodstralen kan de spanning in de spieren verlichten en een aanzienlijke spierontspanning ondersteunen. Na de behandeling wordt de huid weer gereinigd. Behandeltijd afhankelijk van uw keuze 20-30 minuten.

De totale behandeltijd wordt van te voren met u besproken en zal een uur tot anderhalf uur duren.

Wat merk ik na de behandeling?

Het behandelde gebied zal nog een tijdje warm en soms een beetje rood zijn. Dit trekt binnen een paar uur weg en is iet hinderlijk. U kunt dus gewoon weer verder gaan met uw dagelijkse werkzaamheden. Het lichaam zal direct beginnen met het afvoeren van het vrijgekomen vet, het is daarom heel belangrijk om veel te drinken in de dagen na de behandeling. Wat u na de behandeling ook zult merken is dat de vetlaag voelbaar zachter is geworden en de huid strakker.

Tip!

Drink ook in de week voor de eerste behandeling extra water. Want hoe meer vocht in het lichaam des te beter werkt de behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn afhankelijk van de wensen ongeveer 6 tot 9 behandelingen nodig per behandel gebied. Na 9 behandelingen is meestal het beste resultaat behaald, u kunt natuurlijk in overleg met ons altijd nog een extra behandeling nemen indien u dat wenst en zolang er nog voldoende vet aanwezig is om te behandelen. Tussen elke behandeling zit een periode van minimaal 5 dagen.

Is vet verwijderen iets voor mij?

Ultrasone cavitatie is voor iedereen die van plaatselijke vet ophopingen af wil, die ondanks een gezond en sportief leven niet weggaan. Kom bij twijfel gerust voor een vrijblijvend gesprek zodat we samen kunnen kijken of behandelen zinvol is.

Zijn er redenen om niet te behandelen?

Jazeker, er kunnen medische redenen zijn om niet te behandelen, daarom wordt er voordat er behandeld wordt samen met u gekeken of deze redenen er zijn.

Voordelen van ultrasone cavitatie.

 • Snel resultaat
 • Contour verbetering zonder operatie
 • Pijnloos
 • Verbeterd bloed circulatie
 • Kan cellulite verminderen
 • Geen hersteltijd

Wat kun je behandelen met ultrasone cavitatie?

 • Buik
 • Love handles
 • Billen
 • Boven armen
 • Binnen en buiten kant boven benen
 • Binnen kant