Beschrijving

BABOR Ampullen Concentrates Precious Collection

Vertraag huidveroudering – 3x Effectieve werkstoffen tegen de celveroudering

De 3-daagse ampullenkuur van de BABOR PRECIOUS COLLECTION werkt effectief tegen de celveroudering. Het geeft je een zichtbaar frisse, opgevulde en intensief strakkere huid.

Het waardevolste in het leven is je gezondheid. En een gezonde en jeugdige huid begint al in onze cellen. De ampullenkuur van zeven dagen geeft jouw huidcellen meteen wat ze nodig hebben. De effectief gecombineerde high performance werkstoffen geven je huid de benodigde energiestoot, een opvulling van binnen en een onmiddellijke lifting, om de tekenen van je huidveroudering tegen te gaan.

Voortreffelijke geuren en innovatief gemetalliseerde ampullen

Step 1: Rose Gold Energy
Bevordert vitaliteit en celvernieuwing door maritieme polysacchariden en een actieve stof rijk aan α-glucaan.

Step 2: Gold Volume
Vult op, hydrateert en beschermt tegen oxidatieve stress door coffea-stamcellen, duo-hyaluronzuur en polyfenolen uit de druif.

Step 3: Platinum Lift
Onmiddellijke lifting en zevenvoudige werking tegen huidveroudering dankzij cistusroosextract en galactomannan.

Toepassing: Na de reiniging. Ampul enkele seconden goed schudden en je hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij je hals resp. opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste ring openbreken. Vloeistof in de handpalm gieten en daarna op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in je huid kloppen. Daarna je verzorgingscrème aanbrengen.