Beauty Bear Hair Vitamines zijn heerlijke gummies met essentiële voedingstoffen voor het haar. Door de heerlijke smaak van zwarte bes wordt het nemen van haar-vitamines een stuk aantrekkelijker. De gummies bevatten essentiële voedingsstoffen, waaronder Biotin, Acerola (C-vitamine), vitamine B12, vitamine E, vitamine A en Folic Acid. Dankzij deze uitgebalanceerde samenstelling van haarvoedingsstoffen wordt het haar versterkt, onderhouden en krijgt het meer volume en glans. De gummies bevatten geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen. Bovendien zijn de gummies 100% vegan en 100% cruelty free. De Beauty Bear Hair Vitamines zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor alle haartypen. Iedereen kan deze heerlijke haar-vitamines dus innemen!

 • Zorgt voor lang, gezond en glanzend haar
 • Verbeterd de haargroei
 • Bevat vitamine A, B12, C, E
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Bevat essentiële voedingsstoffen
 • Versterkt de hoofdhuid
 • 100% vegan
 • Geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen
 • Natuurlijke ingrediënten

Biotine:

Biotine is een van de belangrijkste haarvitamines, omdat biotine het haar versterkt, meer glans en meer volume geeft. Verschillende studies hebben aangetoond dat biotine helpt om de haargroei te verhogen. Biotine voorkomt het effect waarbij DHT (dihydrotestosteron),  het vermogen van haarzakjes beperkt om eiwitten, vitamines en mineralen die nodig zijn om haar te produceren, te absorberen. DHT is een veelvoorkomende oorzaak van haarverlies bij mannen, maar ook bij vrouwen met hormonale veranderingen vanwege bijvoorbeeld een zwangerschap of stress. Bovendien produceert biotine vetzuren met als resultaat een sterkere hardheid van de hoofdhuid waardoor roos en eczeem wordt voorkomen. Daarnaast maken vetzuren het haar gezonder en sterker, waardoor het haar niet breekt.

Acerola:

Acerola is een vrucht vol natuurlijke vitamine C. Dankzij het gebruik van deze vrucht bevatten de Beauty Bear Hair Vitamines op een natuurlijke manier veel vitamine C. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat vitamine C essentieel is voor de aanmaak van collageen, wat cruciaal is voor de haargroei. Collageen versterkt de functie van de bloedvaten waardoor de voedingsstoffen optimaal aan het haar en de haarzakjes worden afgegeven. Japanse onderzoekers hebben in 2016 ontdekt dat afnemende collageengehaltes in de buurt van haarzakjes leidt tot haarverlies. Zorg er daarom met de Beauty Bear Hair Vitamines voor dat je collageenspiegel hoog blijft! Bovendien bestrijdt vitamine C het effect van vrije radicalen, die stress aan de cellen kunnen veroorzaken en zo de celstructuren destabiliseren.

Vitamine E:

Net als vitamine C bestrijdt ook vitamine E vrije radicalen en werkt vitamine E samen met vitamine C, omdat beide vitamines de bloedcirculatie verbeteren. Zuurstof en andere voedingsstoffen kunnen daardoor gemakkelijker door de bloedvaten naar de haarzakjes worden geleid, waardoor het haar sneller groeit.

Foliumzuur:

Foliumzuur is de eerste stadia in het proces van fijne en vol haar omdat foliumzuur de celdeling ondersteunt met als resultaat dat de haarzakjes in staat zijn om nieuw gezond haar te vormen. Op deze manier helpt foliumzuur bij het voorkomen van haaruitval, dunner wordend haar en houd je je hoofd vol met gezonde en gelukkige haarzakjes.

Jodium:

Jodium is een mineraal wat essentieel is voor een goede werking van de schildklier. De schildklier zorgt voor een normale productie van hormonen. Hormonen regelen de groei en het energiemetabolisme, wat betekent dat hormonen in elke cel worden gemetaboliseerd waaronder in de haarcellen. Dit geeft als resultaat dat de cellen de voedingsstoffen kunnen omzetten in energie en daardoor kunnen groeien. Een over- of onderproductie van schildklierhormonen zal leiden tot de vorming van DHT, wat leidt tot haaruitval. Jodium helpt de biotine dus om van DHT af te komen en zorgt ervoor dat uw haarcellen sterk en vol worden met gezonde voedingsstoffen.

Gebruik:

Neem Beauty Bear Hair Vitamines 2 maal per dag minimaal 2 maanden lang om het gewenste effect te bereiken. De Beauty Bear varianten (haar, huid, nagels en tanning) zijn zo ontwikkeld dat alle 4 de varianten tegelijkertijd mogen worden ingenomen. Dus mis je ook vitamines voor je huid, nagels of tanning? Combineer dan de Beauty Bear Hair Vitamines met de andere varianten van Beauty Bear.

Resultaat:

Beauty Bear Hair Vitamines zorgt voor mooi, lang, gezond en glanzend haar. De vitamines zorgen ervoor dat de haargroei verbetert en tegelijkertijd versterkt. Bovendien wordt de hoofdhuid versterkt, waardoor roos en eczeem worden verminderd met als resultaat gezonde haarzakjes. De Beauty Bear Hair Vitamines bevatten een mix van voedingsstoffen en vitamines voor het haar die samenwerken om het haar te versterken met als resultaat gezonder haar en minder haarbreuk. Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Feitjes over Beauty Bear: 

 • De Beauty Bear vitamines bevatten alleen natuurlijke smaak- en kleurstoffen.
 • De hoeveelheid vitamines in de Beauty Bear Vitamines zijn aangepast aan de eetgewoonten in Europa. De Beauty Bear Vitamines bevatten juist de vitamines die door eetgewoonten worden gemist.
 • Het gebrek aan Jodium is een grote zorg in Europa. De Beauty Bear Vitamines bevatten daarom veel jodium.
 • Beauty Bear bevat een hoog gehalte aan vitamine B5, vitamine B6, vitamine B12 en vitamine A, wat goed is voor huid en haar.
 • Beauty Bear bevat niet meer dan 100mcg Biotine, omdat deze hoeveelheid genoeg is voor de meeste mensen. Biotine alleen is niet de oplossing voor lang haar. Biotine moet samenwerken met de andere vitamines.
 • Beauty Bear maakt gebruik van de natuurlijke vorm van vitamine E – “D-alfa-tocoferol”. De natuurlijke vorm van vitamine E is voor het lichaam gemakkelijker om op te nemen. Vitamine E beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.

Ingrediënten:

Hoeveelheid per portie (2 gummies):                                                  RI%

Vitamine A                                                                   750 mcg             95%
Vitamine B5                                                                 6 mg                  100%
Vitamine B6                                                                 2,1 mg               150%
Foliumzuur (B9)                                                           250 mcg            125%
Vitamine B12                                                               6,3 mcg              250%
Acerola-extract                                                            88 mg                 Niet bepaald
Waarvan: vitamine C                                                   20 mg                 25%
Vitamine D3                                                                10 mcg                200%
Vitamine E                                                                  18 mg                  150%
Biotine                                                                         360 mcg              720%
Jodium                                                                        150 mcg              100%
Zink                                                                             2,5 mg                 25% 
Choline                                                                        40 mcg                Niet bepaald
Inositol                                                                         50 mcg                Niet bepaald
Cichorei Inuline                                                            24 mg                 Niet bepaald

Glucosestroop, Rietsuiker, Pectine (fruitvezels), Acerola-extract (Malpighi glabra L.), Vitamine A, plantaardige Vitamine D3, Vitamine E, Vitamine B5, Vitamine B6, Foliumzuur, Vitamine B12, Biotine, Jodium, Zink, Choline , Inositol, Cichorei-inuline, natuurlijk roma (zwarte bes), natuurlijke kleurstof (anthocyaninen), oppervlaktebehandelingsmiddel (kokosolie, raapzaadolie, carnaubawas).