Beauty Bear Nail Vitamines zijn heerlijke gummies met essentiële voedingsstoffen die de nagels versterken en onderhouden. Dankzij de heerlijke smaak van groene appels wordt het innemen van nagel-vitamines een stuk aantrekkelijker! Beauty Bear Nail Vitamines bevat een uitgebalanceerde samenstelling van Akkerpaardenstaar, selenium, vitamine B6, vitamine B12 en zink, die gezamenlijk de nagels behouden en versterken. Je nagels laten je gemakkelijk zien of ze genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen. Bij een tekort aan vitamines zal je lichaam allereerst de belangrijkste processen prioriteren waarbij de nagels de laagste prioriteit hebben. Hierdoor heb je bij een te kort aan vitamines broze en zwakke nagels. Door middel van de Beauty Bear Nail Vitamines zorg jij ervoor dat je altijd verzekerd bent van gezonde en sterke nagels!

 • Zorgt voor gezonde en sterke nagels
 • Verbetert het groeiproces
 • Bevat vitamine B6 en B12
 • Bevat essentiële voedingsstoffen
 • Heerlijke smaak van groene appels
 • 100% vegan
 • 100% cruelty free
 • Geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen

Selenium:

Selenium is een van de belangrijkste minralen voor het lichaam omdat selium de cellen beschermd en het immuunsysteem, het haar en de nagels versterkt. Gelukkig voor jou heeft het immuunsysteem de hoogste prioriteit zodat je lichaam gezond blijft. Een tekort aan selenium zal daarom de sterkte van je nagels en het haar verminderen waardoor ze zwak en kwetsbaar blijven. Voor sterke, gezonde en mooie nagels is genoeg selenium daarom essentieel.

Akkerpaardenstaar:

Akkerpaardenstaar wordt ook wel Equisetum Arvense L. genoemd en is een plant vol met natuurlijke en organisch gebonden silicium. Silicum wordt door het lichaam gebruikt in alle weefsels die sterk moeten zijn, waaronder de nagels. Silicum ondersteunt ook de structuur in eiwitten waaronder collageen en elastine met als resultaat elastische en flexibele nagels die niet gemakkelijk breken.

Vitamine B12 en B6:

Vitamine B12 en B6 zorgen er gezamenlijk voor dat de vorming van rode bloedcellen wordt versterkt. Hierdoor kan zuurstof ononderbroken doorstromen naar alle cellen van het lichaam, waardoor de cellen optimaal hun werk kunnen doen. Bovendien is vitamine B12 ook belangrijk voor de celdeling. Vitamine B12 is cruciaal wanneer je nieuwe cellen moet vormen en om weefsel te laten groeien zoals je nagels.

Zink:

Zink is een belangrijk mineraal voor de nagels, omdat een gebrek aan zink in de nagels een fragiele nagelstructuur oplevert met als gevolg kapotte en gescheurde nagels. Zink is betrokken bij de biochemische reactie de ervoor zorgen dat je cellen en daardoor je nagels groeien. Een laag zinkgehalte in je nagels heeft daarom een langzamer groeiproces als gevolg.

Gebruik:

Neem Beauty Bear Nail Vitamines 2 maal per dag minimaal 2 maanden lang om het gewenste effect te bereiken. De Beauty Bair varianten (haar, huid, nagels en tanning) zijn zo ontwikkeld dat alle 4 de varianten tegelijkertijd mogen worden ingenomen. Dus mis je ook vitamines voor je haar, huid of tanning? Combineer dan de Beauty Bear Nail Vitamines met de andere varianten van Beauty Bear.

Resultaat:

Beauty Bear Nail Vitamines is een uitgebalanceerde samenstelling van Akkerpaardenstaar (equisetum arvanse l), Selenium, Zink, Vitamine B6 en Vitamine B12, die je lichaam de essentiële voedingsstoffen geeft die het nodig heeft met als resultaat sterke en gezonde nagels. Dankzij de gummies heb je geen last meer van kapotte of gescheurde nagels en kun je genieten van sterke nagels. Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Feitjes over Beauty Bear: 

 • De Beauty Bear vitamines bevatten alleen natuurlijke smaak- en kleurstoffen.
 • De hoeveelheid vitamines in de Beauty Bear Vitamines zijn aangepast aan de eetgewoonten in Europa. De Beauty Bear Vitamines bevatten juist de vitamines die door eetgewoonten worden gemist.
 • Het gebrek aan Jodium is een grote zorg in Europa. De Beauty Bear Vitamines bevatten daarom veel jodium.
 • Beauty Bear bevat een hoog gehalte aan vitamine B5, vitamine B6, vitamine B12 en vitamine A, wat goed is voor huid en haar.
 • Beauty Bear bevat niet meer dan 100mcg Biotine, omdat deze hoeveelheid genoeg is voor de meeste mensen. Biotine alleen is niet de oplossing voor lang haar. Biotine moet samenwerken met de andere vitamines.
 • Beauty Bear maakt gebruik van de natuurlijke vorm van vitamine E – “D-alfa-tocoferol”. De natuurlijke vorm van vitamine E is voor het lichaam gemakkelijker om op te nemen. Vitamine E beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.

Ingrediënten:

Hoeveelheid per portie (2 gummies):                                                          RI%

Vitamine B6                                                      1,4 mg                                100%

Vitamine B12                                                    6,25 mcg                             250%

Selenium                                                          13,75 mg                             25%

Zink                                                                  5 mg                                    50%

Akkerpaardenstaar                                           200 mg                                Niet bepaald

Waarvan: silicium                                            5,8 mg                                  Niet bepaald

Glucosestroop, Rietsuiker, Pectine (fruitvezels), paardenstaart (Equisetum arvense L.), Selenium, Vitamine B6, Vitamine B12, Zink, natuurlijk aroma (groene appels), Zuurteregelaar (citroenzuur), oppervlaktebehandelingsmiddel ( kokosolie, koolzaadolie, carnaubawas).