Beauty Bear Skin Vitamines zijn heerlijke gummies met essentiële voedingstoffen voor de huid. Door de heerlijke smaak van frambozen wordt het nemen van huid-vitamines een stuk aantrekkelijker! De gummies bevatten essentële voedingsstoffen, waaronder vitamine A en zink, die de huid en Ceramiden versterken en onderhouden met als resultaat een verbetering van de elasticiteit van de huid en het verschijnen van rimpels afremt. De aan Beauty Bear Skin Vitamines toegevoegde vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen werken samen en synergiseren met elkaar om een optimaal effect te garanderen.

 • Vermindert zichtbaarheid rimpels
 • Verbetert de huidstructuur
 • Bevat Ceramiden-olie
 • Heerlijke frambozen smaak
 • Bevat vitamine A en zink
 • Bevat essentiële voedingsstoffen
 • 100% Vegan
 • Geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen

Ceramiden-olie

De ceramiden-olie in Beauty Bear Skin Vitamines is gepatenteerd en klinisch gedocumenteerd. De olie verbeterd de elasticiteit van de huid en vermindert de zichtbaarheid van rimpels. De hoeveelheid ceramide in de huid neemt af door veroudering. De toevoer van ceramiden is belangrijk omdat afname hiervan resulteert in een droge, ruwe en jeukende huid. Een gezonde opperhuid bestaat uit keratine en vetten, waarvan ongeveer 50% van de vetten ceramidelipiden moeten zijn. Verschillende onderzoeken naar het nemen van ceramideolie tonen aan: 18% vermindering van rimpels, 26% betere huidelasticiteit en 21% betere huidvocht. Bovendien vermindert ceramide-olie het vochtverlies met 14% wat resulteert in een zachte huid in 2 maanden.

Vitamine A en zink:

Naast ceramiden hebben ook vitamine A en zink een verbeterend effect op de huid. Vitamine A en zink verbeteren de huidkwaliteit en optimaliseren de vochtbalans van de huid. Vitamine A heeft niet voor niets de bijnaam “de vitamine van de huid” omdat deze vitamine helpt om de huid te behouden en te versterken. Vitamine A helpt ook tegen acne en een droge en een onzuivere huid. Een te kort aan vitamine A kan veel huidproblemen zoals psoriasis, droogheid, roos en eczeem veroorzaken. Zink is daarnaast vooral goed voor de huid omdat dit het excretiestelsel helpt. Het excretiestelsel zorgt voor de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam. Acne en algemene puistjes zijn een combinatie van talg, acne-bacteriën en hebben de neiging om samen te kleven met dode huidcellen. Dit zorgt ervoor dat de acne-bacteriën in de poriën veilig en goed leven van talg etc. Het afval irriteert de huid en activeert het immuunsysteem dat puistjes en andere onzuiverheden veroorzaakt. Zink vermindert de onzuiverheden van de huid wat resulteert in minder acne. Zink scheid de verschillende afvalstoffen van het lichaam en dit effect wordt verbeterd in combinatie met vitamine A.

Gebruik:

Neem Beauty Bear Skin Vitamines 2 maal per dag minimaal 2 maanden lang om het gewenste effect te bereiken. De Beauty Bear-varianten (haar, huid, nagels en tanning) zijn zo ontwikkeld dat alle 4 de varianten tegelijkertijd mogen worden ingenomen. Dus mis je ook vitamines voor je haar, nagels of tanning? Combineer dan de Beauty Bear Skin Vitamines met de andere varianten van Beauty Bear.

Resultaat:

Dankzij de combinatie van essentiële voedingstoffen wordt de huid versterkt en onderhouden met als resultaat een verbetering van de elasticiteit van de huid en vermindering van de zichtbaarheid van rimpels. De toegevoegde Zink zorgt ervoor dat de afvalstoffen uit de huid worden verwijderd waardoor huidproblemen worden verminderd. Resultaat kan per persoon verschillen.

Feitjes over Beauty Bear: 

 • De Beauty Bear vitamines bevatten alleen natuurlijke smaak- en kleurstoffen.
 • De hoeveelheid vitamines in de Beauty Bear Vitamines zijn aangepast aan de eetgewoonten in Europa. De Beauty Bear Vitamines bevatten juist de vitamines die door eetgewoonten worden gemist.
 • Het gebrek aan Jodium is een grote zorg in Europa. De Beauty Bear Vitamines bevatten daarom veel jodium.
 • Beauty Bear bevat een hoog gehalte aan vitamine B5, vitamine B6, vitamine B12 en vitamine A, wat goed is voor huid en haar.
 • Beauty Bear bevat niet meer dan 100mcg Biotine, omdat deze hoeveelheid genoeg is voor de meeste mensen. Biotine alleen is niet de oplossing voor lang haar. Biotine moet samenwerken met de andere vitamines.
 • Beauty Bear maakt gebruik van de natuurlijke vorm van vitamine E – “D-alfa-tocoferol”. De natuurlijke vorm van vitamine E is voor het lichaam gemakkelijker om op te nemen. Vitamine E beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.

Ingrediënten:

Hoeveelheid per portie (2 gummies):                                   Dagelijkse waarde (DK) %:

Vitamine A                                                        400 mcg               50%
Vitamine B5                                                      3 mg                     50%
Vitamine B6                                                      0,7 mg                  50%
Biotine (B8)                                                      25 mcg                  50%
Vitamine B12                                                   1,25 mcg               50%
Vitamine D3                                                     2,5 mcg                 50%
Vitamine E                                                       6 mg                      50%
IJzer                                                                 2,1 mg                  15%
Zink                                                                  5 mg                      50%
Cichorei-inuline                                                4,5 mg                  Niet bepaald
Ceramide Oli                                                    75 mg                   Niet bepaald
Granaatappelextract                                        100 mg                 Niet bepaald
Waarvan: ellaginezuur                                     40 mg                   Niet bepaald

Glucosestroop, Rietsuiker, Pectine (fruitvezels), natuurlijke Ceramidenolie, Granaatappelextract (Puncia Granatum L.) met ellaginezuur, Vitamine A, Vitamine B5, Vitamine B6, Biotine, Vitamine B12, Vitamine D3, Vitamine E, IJzer , Zink, Cichorei Inuline (vezel), natuurlijk aroma (framboos), Zuurteregelaar (citroenzuur), natuurlijke kleurstof (Anthocyanins), Coating (kokosolie, koolzaadolie, carnaubawas).