Beauty Bear Tan Vitamines zijn heerlijke gummies met een sterke combinatie van Beta-caroteen, Vitamine C en Acerola. Dankzij de heerlijke smaak van sunkissed perziken wordt het nemen van tanning-vitamines een stuk aantrekkelijker! De gummies bereiden je huid voor op een mooie en langdurige bruine teint, terwijl je tegelijkertijd beschermd bent tegen verbranding door de zon. Bovendien helpen de tan vitamines ook tegen zonneallergie. De Beauty Bear Tan Vitamines is een ideaal supplement om een mooie en langdurige kleur te bereiken terwijl je je huid beschermt en onderhoudt.

 • Beschermt de huid
 • Bevat essentiële voedingstoffen
 • Helpt tegen zonneallergie
 • Heerlijke perzik smaak
 • Bereid de huid voor op een mooie langdurige bruine teint
 • 100% Vegan
 • Geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen

Beta-caroteen:

Beta-caroteen helpt de huid te behouden. Net als vitamine C helpt het bij de vorming van nieuw collageen terwijl de huid tegelijkertijd wordt beschermd tegen oxidatieve stress en zonnestralen. Beta-caroteen is een voorloper van vitamine A en kan in het lichaam worden omgezet in vitamine A. Beta-caroteen is een caroteen ofwel een groep gele en rode pigmenten. Deze komen van nature voor in wortels, waardoor ze hun kleur krijgen. Bij gebruik van beta-caroteen gedurende een langere periode, kunt u het effect “carotenemie” ervaren. Dit is een effect waarbij de onderhuid goudkleurig wordt en je een gouden huidskleur krijgt. Wanneer de huid gebruind raakt, wordt de gebruinde kleur gevormd rond de pigmentcellen van de opperhuid en krijgen de celkernen een beschermende laag. De gebruinde teint is daarom een natuurlijk beschermingsmechanisme in het lichaam. Hierdoor helpt het ook tegen zonneallergie. Bij gebruik van Beta-caroteen wordt de huid sneller gebruind en is het moeilijker om te verbranden.

Acerola:

Acerola is rijk aan vitamine C, die het lichaam helpt bij de aanmaak van nieuw collageen in de huid en tegelijkertijd is de huid beschermd tegen oxidatieve stress. Vitamine C is essentieel om de aminozuren die delen van het eiwitcollageen en procollageen vormen, te combineren. Collageen is het meest voorkomende eiwit bij de mens. Het is een hoofdproteïne in bindweefsel zoals pezen en kraakbeen, maar wordt ook aangetroffen in tandvlees, botten, haar, nagels en voornamelijk in de huid. Collageenvorming neemt af met de leeftijd waardoor de huid meer gekreukt raakt. Ook UV-stralen verminderen de aanmaak van collageen in de huid. Voor het behoud van het collageengehalte is vitamine C daarom essentieel. Om de huid te beschermen, te versterken en te onderhouden is het dus belangrijk om het collageengehalte te behouden. Dit kun je doen door de Beauty Bear Tan Vitamines te gebruiken. Dit maakt de tan vitamines een ideaal supplement om een mooie en langdurige kleur te bereiken terwijl je je huid beschermt en onderhoudt.

Gebruik:

Begin de Beauty Bear Tan Vitamines ongeveer 4 weken vóór blootstelling aan de zon om het best mogelijke effect te bereiken. Blijf de Beauty Bear Tan Vitamines innemen terwijl je wordt blootgesteld aan de zon om het meeste uit de zonnestralen te halen en om je tegelijkertijd te beschermen tegen verbranding door de zon. Beauty Bear Tan Vitamines vervangen niet het gebruik van zonnebrandcrème. Het is daarom aan te raden altijd de juiste SPF-zonbescherming te gebruiken als je in de zon blijft. De Beauty Bear-varianten (haar, huid, nagels en tanning) zijn zo ontwikkeld dat alle 4 de varianten tegelijkertijd mogen worden ingenomen. Dus mis je ook vitamines voor je haar, huid of nagels? Combineer dan de Beauty Bear Tan Vitamines met de andere varianten van Beauty Bear.

Resultaat:

Beauty Bear Tan Vitamines bereid de huid op een mooie en langdurig gebruinde teint. De huid wordt tegelijkertijd beschermd tegen de zon. Dankzij de beta-caroteen kun je genieten van een goudkleurige teint. Door de toegevoegde essentiële vitamines wordt het collageengehalte verhoogd  met als resultaat dat het de huid sterker is en beter wordt onderhouden.

Feitjes over Beauty Bear: 

 • De Beauty Bear vitamines bevatten alleen natuurlijke smaak- en kleurstoffen.
 • De hoeveelheid vitamines in de Beauty Bear Vitamines zijn aangepast aan de eetgewoonten in Europa. De Beauty Bear Vitamines bevatten juist de vitamines die door eetgewoonten worden gemist.
 • Het gebrek aan Jodium is een grote zorg in Europa. De Beauty Bear Vitamines bevatten daarom veel jodium.
 • Beauty Bear bevat een hoog gehalte aan vitamine B5, vitamine B6, vitamine B12 en vitamine A, wat goed is voor huid en haar.
 • Beauty Bear bevat niet meer dan 100mcg Biotine, omdat deze hoeveelheid genoeg is voor de meeste mensen. Biotine alleen is niet de oplossing voor lang haar. Biotine moet samenwerken met de andere vitamines.
 • Beauty Bear maakt gebruik van de natuurlijke vorm van vitamine E – “D-alfa-tocoferol”. De natuurlijke vorm van vitamine E is voor het lichaam gemakkelijker om op te nemen. Vitamine E beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.

Ingrediënten:

Hoeveelheid per portie (2 gummies):                                                      RI %:

Beta-caroteen                                3 mg                                                  188%

Acerola-extract                              350 mg                                               Niet bepaald

Vitamine C                                     80 mg                                                100%

 

Glucosestroop, Rietsuiker, Pectine (fruitvezels), Acerola-extract (Malpighia glabra L.), Bèta-caroteen, natuurlijk aroma (perzik), oppervlaktebehandelingsmiddel (kokosolie, koolzaadolie, carnaubawas).