Product Description

De CHI 44 Iron Guard Thermal Protecting Kit bestaat uit de CHI 44 Iron Guard Shampoo, CHI 44 Iron Guard Conditioner, CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Spray en CHI 44 Iron Guard. Met deze kit wordt het haar optimaal beschermd en voorbereid tegen de hitte van stylingtools. Deze kit is geschikt voor ieder type haar en is vrij van sulfaten en parabenen.

CHI 44 Iron Guard Shampoo 355ml

De CHI 44 Iron Guard Shampoo is een mild reinigende shampoo die ervoor zorgt dat de onzuiverheden worden verwijderd. De Vitamine A en E zorgen ervoor dat het haar versterkt wordt en intens gevoed. Deze shampoo bereid het haar voor op het gebruik van hete stylingtools. Hierdoor wordt het haar zo min mogelijk beschadigd.

CHI 44 Iron Guard Conditioner 355ml

De CHI 44 Iron Guard Conditioner is een conditioner die voorkomt dat het haar wordt beschadigd en afgebroken wordt door hete stylingtools. Dankzij de Vitamine A en E en jojoba olie wordt het haar optimaal gevoed en gehydrateerd. Het haar voelt heerlijk zacht aan en is pluisvrij.

CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Spray 74g

De CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Spray is een hairspray die het haar beschermt tegen hitte van stylingtools. De haarspray heeft een sterke hold zonder dat het haar wordt verzwaard. Het geeft een natuurlijke glans en zorgt ervoor dat het haar volledig in model gehouden wordt.

CHI 44 Iron Guard 59ml

De CHI 44 Iron Guard is een hitte beschermende spray die aangebracht dient te worden voordat het haar wordt gestyled met een hete stylingtool.  De spray zorgt er voor dat het haar structuur krijgt en bevat style memory die ervoor zorgt dat het haar altijd terug in model veert.

  • Bescherming van het haar tegen hitte van stylingtools
  • Jojoba olie en Vitamine A en E
  • Vrij van sulfaten en parabenen
  • Gevoed en gehydrateerd haar dat in model blijft

 

Gebruik:

Neem de gewenste hoeveelheid CHI 44 Iron Guard Shampoo in de handpalm en verdeel het over vochtig haar. Masseer dit goed in en spoel daarna uit. Herhaal indien nodig. Wring het overtollige water uit het haar en breng een kleine hoeveelheid CHI 44 Iron Guard Conditioner aan op de punten en lengten van het haar. Laat dit 2-5 minuten intrekken en spoel daarna grondig uit. Wanneer het haar voor ongeveer 90% droog is kan het haar in secties worden verdeeld. Spray daarna op iedere sectie, op een afstand van 20 tot 30cm, de CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Spray. Hierdoor blijft het haar in model wanneer het daarna gestyled wordt. De CHI 44 Iron Guard kan ook gebruikt worden om het haar te beschermen tegen de hitte. Het haar zal hierdoor ook langer in model blijven.

Resultaat:

Na het gebruik van CHI 44 Iron Guard Thermal Protecting Kit zal het haar optimaal beschermd zijn tegen de hitte van stylingtools. Daarnaast zorgt de kit ervoor dat het haar langer in model blijft een intens gevoed is.