Product Description

Deze Limited Edition CHI ARC Automatische Krultang is een mooie roze krultang die automatisch roteert. De krultang bevat een keramische heater die het haar in enkele minuten voorziet van de mooiste krullen. De keramische warmte zorgt ervoor dat het haar langdurig zal krullen zonder het haar te beschadigen. De CHI Arc is digitaal instelbaar van 80 tot 200 graden, en de temperatuurinstelling is zichtbaar in een mooi LCD display. Door deze temperatuurinstelling zal het haar niet onnodig beschadigen door te veel warmte, voor dik haar is een hogere temperatuur gewenst dan dun haar. Door de roterende stang kan er elke keer een perfecte krul gemaakt worden. Doordat de krul automatisch wordt gemaakt gaat het stylen eenvoudiger en sneller dan ooit. De automatisch roterende stang  zorgt ervoor dat het haar de perfecte spanning en draai krijgt, waardoor de krullen nog langer blijven zitten. Het speciale roze handvat van deze Limited Edition CHI Arc ervoor dat de pols geen ongemak krijgt bij het krullen van het haar. De roterende stang kan beide kanten op draaien, zowel links als rechts via de handige knopjes op het handvat.

  • Automatische roterende stang
  • Digitale temperatuurinstelling (80 tot 200 graden Celsius) met LCD display
  • Creëert een perfecte spanning en draai voor de krul
  • Limited Edition

 

Gebruik:

Verdeel het haar in verschillende lagen en begin de krultang te gebruiken bij de onderste laag. Werk daarna naar boven toe. Voor het krullen met de CHI ARC Automatische Krultang Pink Limited Edition zet u de krultang aan. Daarna kunt u het haar vastklemmen en de knop ingedrukt houden totdat de krultang de aanzet van het haar bereikt. Laat hierna de knop los. Haal de krultang uit het haar en druk op de reset knop. De CHI ARC  kan nu de volgende krul in het haar aanbrengen.

Resultaat:

Door de CHI ARC Krultang zijn mooie krullen een feit voor ieder gewenst kapsel.

Advies:

Voor hittebescherming van het haar raden wij de CHI Silk Infusion en de CHI 44 Iron Guard aan. Voor het langdurige behoud van de krullen is het aan te raden om de CHI Infra Texture Hairspray te gebruiken.

Overige informatie:

– 1.0 inch (Ø 2,54 cm)

– Digitale temperatuurinstelling

– Lengte snoer: 3 m

– Lengte krultang: 33 cm

Garantie:

CHI tools bevatten 2 jaar Europese garantie op het elektronische gedeelte (zolang de CHI tools geproduceerd en geleverd worden door onze fabrikant kunnen wij gebruik maken van deze regeling).

Tip:

Berg de CHI ARC Automatische Krultang op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de krultang veilig in opgeborgen kan worden.

Wij raden u aan te kiezen voor een krultang waarvan de diameter kleiner is dan de krul die u wilt creëren, omdat de krul altijd nog een beetje uitzakt na het stylen zult u zo het gewenste resultaat krijgen.

100% originele producten