Product Description

CHI ARC Automatische Krultang bevat een keramische heater die het haar in enkele minuten omtovert tot een mooi kapsel. De keramische warmte zorgt ervoor dat het haar langdurig zal krullen zonder het haar te beschadigen. De digitale temperatuurinstelling is zichtbaar in een mooi LCD display. Door deze temperatuurinstelling zal het haar niet onnodig beschadigen door te veel warmte. Door de roterende stang kan er elke keer een perfecte krul gemaakt worden. Doordat de krul automatisch wordt gemaakt gaat het stylen eenvoudiger en sneller dan ooit. De automatisch roterende stang  zorgt ervoor dat het haar de perfecte spanning en draai krijgt, hierdoor is er een langdurig behoud van de krullen. Het speciale handvat van de CHI Arc Automatische Krultang zorgt ervoor dat de pols geen ongemak krijgt bij het krullen van het haar. De roterende stang kan beide kanten op draaien, zowel links als rechts. Naast dit klassieke model heeft JohnBeerens.com een een exclusieve Limited Edition Roze Krultang in het assortiment.

  • Automatische roterende stang
  • Digitale temperatuurinstelling (80 tot 210 graden celsius)
  • Creëert een perfecte spanning en draai voor de krul
  • LCD display

Gebruik:

Verdeel het haar in verschillende lagen en begin de krultang te gebruiken bij de onderste laag. Werk daarna naar boven toe. Voor het krullen met de CHI ARC Automatische Krultang zet je de krultang aan. Daarna kun je het haar vastklemmen en de knop ingedrukt houden totdat de krultang de aanzet van het haar bereikt. Laat hierna de knop los. Haal de krultang uit het haar en druk op de reset knop. De CHI ARC Automatische Krultang kan nu de volgende krul in het haar aanbrengen.

Resultaat:

Door de CHI ARC Krultang zijn mooie krullen een feit voor ieder gewenst kapsel.

Advies:

Voor hittebescherming van het haar raden wij de CHI Silk Infusion en de CHI 44 Iron Guard aan. Voor het langdurige behoud van de krullen is het aan te raden om de CHI Infra Texture Hairspray te gebruiken.

Overige informatie:

– 1.0 inch (Ø 2,54 cm)
– Digitale temperatuurinstelling
– Lengte snoer: 3 m
– Lengte krultang: 33 cm

Garantie:

CHI tools bevatten 2 jaar Europese garantie op het elektronische gedeelte (zolang de CHI tools geproduceerd en geleverd worden door onze fabrikant kunnen wij gebruik maken van deze regeling).

Tip:

Berg de CHI ARC Automatische Krultang op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de krultang veilig in opgeborgen kan worden.

Wij raden u aan om te kiezen voor een krultang waarvan de diameter kleiner is dan het gewenste effect dat u wilt creëren, de krul zal altijd een beetje uitzakken waardoor u alsnog het gewente effect krijgt!

100% originele producten