Product Description

CHI Argan Oil Duo Shampoo + Conditioner is de optimale verzorging voor kroezend, beschadigd en futloos haar. Het duo bestaat uit de CHI Argan Oil Shampoo en CHI Argan Oil Conditioner.

CHI Argan Oil Shampoo (355ml)

CHI Argan Oil Shampoo is een voedende shampoo die optimaal geschikt is voor kroezend, beschadigd en futloos haar. De shampoo is verrijkt met Arganolie, Moringa olie en vitaminen. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar optimaal wordt gevoed en gehydrateerd. Daarnaast zorgt CHI Argan Oil Shampoo voor glad en pluisvrij haar met een schitterende glans. Bovendien is de shampoo vrij van sulfaten en parabenen.

 CHI Argan Oil Conditioner (355ml)

CHi Argan Oil Conditioner is een conditioner die optimaal geschikt is voor kroezend, beschadigd en futloos haar. De conditioner is verrijkt met Arganolie, Moringa olie en vitaminen. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar intens wordt gevoed en gehydrateerd. Het haar wordt glad en pluisvrij en het krijgt een ongelofelijke glans. CHI Argan Oil Conditioner herstelt de gehele conditie van het haar en zorgt ervoor dat het gemakkelijker is te stylen. Bovendien is de conditioner vrij van parabenen.

  • Arganolie, Moringa olie en vitamine
  • Intens gevoed haar
  • Glad en pluisvrij haar
  • Uiterst geschikt voor kroezend, beschadigd en futloos haar

 

Gebruik:

Breng CHI Argan Oil Shampoo aan op vochtig haar. Masseer het in en spoel het haar vervolgens zorgvuldig uit.  Breng, na het wassen, een kleine hoeveelheid CHI Argan Oil Conditioner aan op handdoekdroog haar. Laat het circa drie minuten inwerken en spoel het daarna grondig uit.

Resultaat:

CHI Argan Oil Duo Shampoo + Conditioner zorgt voor intens gevoed, glad en pluisvrij haar met een schitterende glans.