Product Description

CHI Ceramic Round Boar Brush Small is een handige borstel die, bij gebruik van een föhn, het haar sneller droogt. De CHI Ceramic Round Boar Brush Small zorgt voor een gelijkmatige temperatuur verspreiding, waardoor het haar tot wel 40% sneller droogt vanuit het binnenste van het haar. De borstel heeft 100% natuurlijke everzwijnharen. De borstel bevat een antislip handvat, waardoor deze fijn in de hand ligt. De borstel is geschikt voor dagelijks gebruik en ontdoet het haar van knopen en klitten. De CHI Ceramic Round Boar Brush Small is ook verkrijgbaar in de Medium (Ø 4 cm) en Large (Ø 5).

  • Gemaakt van 100% natuurlijk everzwijnhaar
  • Droogt het haar tot wel 40% sneller
  • Ligt fijn in de hand
  • Doorsnede borstel: 2,5 cm.

Gebruik:

Zet de CHI Ceramic Round Boar Brush Small aan de haaraanzet en laat de borstel samen werken met de föhn. Beweeg de borstel langzaam van de haaraanzet tot aan de punt, in hetzelfde tempo als de föhn. Terwijl de föhn het haar droogt, polijst de CHI Ceramic Round Boar Brush Small het haar.

Resultaat:

De CHI Ceramic Round Boar Brush Small zorgt ervoor dat het haar sneller droogt. Het haar is makkelijker in model te brengen en heeft een mooie glans.

Tip:

Gebruik de CHI Ceramic Round Boar Brush Small voor optimaal resultaat in combinatie met één van de CHI föhns.

100% originele producten