Product Description

De CHI Dura CHI ¾ Inch Krultang is een professionele krultang die zowel uit keramiek als titanium bestaat. Dit zorgt voor een optimale sterkte, duurzaamheid en werking. De keramische staaf produceert negatieve ionen en de infrarood technologie zorgt ervoor dat pluizig haar verleden tijd is. De staaf heeft een extreem glad oppervlak zodat het haar moeiteloos door het haar glijdt. De staaf warmt gelijkmatig op en bereikt snel zijn temperatuur. De Dura krultang is instelbaar in temperatuur van 95 tot  200 graden die handig af te lezen is vanaf het LCD schermpje. De krultang heeft een speciale knop die drie standen heeft per type haar. Deze lichtgewicht krultang heeft een non-slip handvat die slank is en een zachte touch heeft. Handig aan deze krultang is dat de tip koud blijft en die dus vastgehouden kan worden tijdens het krullen. Met de CHI Dura CHI ¾ Inch Krultang kunnen mooie, gedefinieerde krullen gemaakt worden die de gehele dag in model blijven. Bij deze krultang wordt een CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Protecting Spray geleverd.

  • Temperatuur regelaar van 95 tot 200 graden
  • Lengte snoer: 3 meter
  • Keramische en infra rood heater
  • Doorsnede van 1,5 cm

 

Gebruik:

Zorg dat het haar schoon, droog en vrij van knopen is. Stel dan de CHI Dura CHI ¾ Inch Krultang in op de gewenste temperatuur en laat deze warm worden. Neem een pluk haar en breng de punten aan tussen het klepje van de krultang. Rol het haar voorzichtig om de krultang heen. Hoe dichter de krultang richting de hoofdhuid wordt gerold, hoe dichter bij de hoofdhuid de krul zal beginnen. Houd dit enkele seconden vast en schuif de krultang zachtjes uit het haar. Herhaal dit totdat het gehele haar gekruld is.

Resultaat:

De CHI Dura CHI ¾ Inch Krultang zorgt voor mooie, gedefinieerde krullen die de gehele dag in model blijven. Pluis wordt voorkomen en het haar krijgt een mooie glans.

Advies:

Wanneer u het haar gaat krullen dient het haar altijd beschermd te worden tegen de hitte van de tool, met bijvoorbeeld een silk. Om de krul steviger te maken en uw kapsel langdurig in model te houden kunt u de BioSilk Smoothing Solution gebruiken. Verdeel hiervoor het haar in secties en spray per sectie de vloeistof in het haar en krul het vervolgens.

Garantie:

Om de kwaliteit van haar krultangen te garanderen, biedt CHI twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de CHI Dura CHI ¾ Inch Krultang.

Tip:

Berg uw Krultang op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de CHI Curling Iron ¾ Inch Krultang veilig in opgeborgen kan worden.

Uw krul zal altijd een beetje uitzakken, hierdoor raden wij u aan om een krultang te kiezen waarvan de diameter kleiner is dan de krul die u wilt creëren. Zo zult u alsnog het gewenste effect krijgen!

 100% originele producten