Product Description

CHI Infra Duo is een complete set bestaande uit:

CHI Infra Shampoo

CHI Infra Shampoo reinigt het haar op een milde wijze en biedt een intensieve verzorging. De Shampoo bevat proteïnen die het haar versterken. CHI Infra Shampoo bevat positief geladen, vochtregulerende zijdemoleculen. Deze moleculen houden het vochtgehalte van het haar en de hoofdhuid in balans. CHI Infra Shampoo is geschikt voor droog, beschadigd, stug en gekleurd haar. De shampoo geeft het haar een ware oppepper en een ongelooflijke glans. Het haar voelt direct zachter en gezonder aan.(350 ml)

CHI Infra Treatment

CHI Infra Treatment is een unieke, intensief herstellende verzorging. De treatment is geschikt voor dagelijks gebruik en hersteld droog, beschadigd, stug en gekleurd haar. CHI Infra Conditioner bevat positief geladen zijdemoleculen. Deze moleculen dringen diep tot het haat door en brengen het natuurlijke vochtgehalte in balans. Daarnaast bevat CHI Infra Treatment beschermende proteïnen die het haar versterken. CHI Infra Treatment geeft het haar een gezonde boost en maakt het makkelijker doorkambaar en makkelijker in model te brengen. Het haar is zijdezacht en heeft een mooie glans.(350 ml)

  • Complete haarverzorging in één set
  • Maakt het haar glanzender, gezonder, zachter en gladder
  • Brengt het vochtgehalte op peil
  • Vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen

 

Gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid CHI Infra Shampoo aan op nat haar. Masseer de shampoo in totdat deze schuimt. Spoel uit met warm water. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid CHI Infra Treatment aan op gewassen haar. Masseer de treatment zachtjes in en laat deze enkele minuten intrekken. Uitspoelen met warm water.

Resultaat:

CHI Infra Duo maakt het haar zijdezacht en geeft het een mooie glans. Het haar voelt direct sterker en gezonder aan.

Tip:

Gebruik voor optimaal resultaat ook de andere producten uit de CHI Infra lijn.

100% originele producten

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.