Product Description

De CHI Stijltang G2 Limited Edition Sugar Rush Hairstyling Iron bestaat uit een vernieuwende technologie. De platen van de stijltang zijn keramisch en voorzien van titanium, waardoor de stijltang voor ieder type haar geschikt is. De vernieuwende technologie heeft vaste standen waardoor de temperatuur gemakkelijk in te stellen is. Deze vaste standen zijn gebaseerd op het haartype, hierdoor is het meteen duidelijk welke temperatuur het beste gebruikt kan worden voor de styling. De eerste temperatuurinstelling is 180 graden en is speciaal voor fijn en dun haar. Het LCD display wordt op deze temperatuurinstelling blauw. De tweede temperatuurinstelling geeft de kleur groen aan, dit wilt zeggen dat de temperatuur van de CHI Stijltang G2 Limited Edition Sugar Rush Hairstyling Iron de 200 graden heeft bereikt. Deze temperatuur is perfect voor normaal haar. De laatste temperatuurstand van de stijltang geeft de kleur rood aan, de stijltang is dan opgewarmd op 220 graden. Deze stand is perfect voor het dikke haar.  Doordat deze functie afgesteld is op het haartype zal het haar niet beschadigen door een te warme temperatuur. Door deze temperatuurfunctie is de stijltang erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast kan bij de CHI G2 Limited Edition Sugar Rush Hairstyling Iron Stijltang de temperatuur ook naar persoonlijke wens worden ingesteld. Bij het bereik van 180 graden is de temperatuur in te stellen met stapjes van 5 graden.

De CHI G2 Limited Edition Sugar Rush Hairstyling Iron Stijltang is ook uitgerust met dual voltage. Hierdoor is het mogelijk de stijltang overal mee naartoe te nemen en makkelijk te gebruiken in ieder land. Daarnaast ziet de CHI G2 Limited Edition Sugar Rush Hairstyling Iron Stijltang er ook nog eens mooi uit. Deze stijltang is ideaal voor in de zomer. Met de mooie zomerse kleuren is deze stijltang geschikt voor iedereen. Inclusief gratis CHI Silk Infusion en CHI Pink Hair Chalk.

  • Instelbaar van 80 tot 220 graden
  • 3 verschillende temperatuurstanden, geschikt voor ieder haartype
  • Dual voltage
  • Limited Edition verkrijgbaar in 2 fantastische uitvoeringen

Gebruik:

Gebruik voor het stijlen een kleine hoeveelheid CHI Silk Infusion. Gebruik om een leuk kleurtje in het haar te krijgen CHI Pink Hair Chalk. Wrijf het over het haar en gebruik de stijltang om het te sealen, zodat het langer in het haar blijft zitten.

Bij het aanzetten van de CHI G2 Limited Edition Sugar Rush Hairstyling Iron Stijltang zal de temperatuur oplopen tot 180 graden, hierna is de temperatuur in te stellen door middel van de + en – knop te gebruiken. De temperatuur zal verlagen of verhogen met stapjes van 5 graden.

Voor het gebruik van de 3 vaste temperatuurinstellingen zal de menuknop gebruikt moeten worden.

180 graden – blauw display – dun haar
200 graden – groen display – normaal haar
220 graden – rood display – dik haar

Als er na de laatste vaste stand, 220 graden rood, nog een keer op de menuknop gedrukt word  zal de temperatuur teruglopen naar 160 graden. Vanaf deze stand is de temperatuur ook weer naar wens in te stellen met stapjes van 5 graden.

Voordat het haar wordt gestijld door de CHI G2 Limited Edition Sugar Rush Hairstyling Iron Stijltang, is het belangrijk om een silk of spray met hittebescherming te gebruiken om beschadiging van het haar te voorkomen.

Resultaat:

Door het gebruik van de CHI G2 Limited Edition Sugar Rush Hairstyling Iron Stijltang zal het haar mooi steil in model zitten met een prachtige glans.

Overige informatie:

– Totale lengte stijltang tot aan de snoer: 25 cm
– Lengte keramische platen: 9.5 cm
– Breedte keramische platen: 2.5 cm
– Lengte van de snoer: 3 meter

Advies:

Voor hittebescherming van het haar raden wij de CHI Silk infusion of de CHI 44 Iron guard aan.

Gratis CHI Silk Infusion:

CHI Silk Infusion is een leave-in fluide gemaakt van alcoholvrije zijde, tarwe en soja proteïnen. Dit is een ultieme verzorging voor ieder haartype en kan zowel op nat als op droog haar worden gebruikt. De zijde trekt in je haar maar geeft ook een beschermend laagje rondom het haar, dit zorgt voor optimale glans en bescherming.

 

Tip:

Berg de CHI G2 Limited Edition Sugar Rush Hairstyling Iron Stijltang op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen hittebestendige, siliconen holster waar de stijltang veilig in opgeborgen kan worden.