Product Description

CHI Stijltang Limited Edition Royal Amethyst is een multitasker onder de stijltangen. Je kan er verschillende looks en stijlen meer creëren. De CHI stijltang is voorzien van een keramische heater, is positief geladen en produceert negatieve ionen, wat ervoor zorgt dat het vocht in het haar behouden blijft. Daarnaast zorgen de keramische platen in deze CHI stijltang ervoor dat de haarschubben sluiten na gebruik. Hierdoor wordt de haarkleur langer en beter behouden. De CHI stijltang zorgt voor zijdezacht glanzend haar en vermindert pluizig en statisch haar.

  • Zorgt voor zijdezacht glanzend haar
  • Draaibare snoer
  • Dual voltage (voor gebruik in het buitenland)
  • Heeft een gelijkmatige en constante temperatuur van 200° C

 

Gebruik:

Zorg dat het haar schoon, droog en vrij van knopen is. Zet de CHI Stijltang Limited Edition Royal Amethyst aan en laat deze opwarmen. Als u de CHI stijltang aanzet, gaat een rood lampje aan de binnenkant van de stijltang aan. Zodra het lampje knippert, is de stijltang op temperatuur. Neem een pluk haar en breng deze aan tussen de platen van de stijltang. Begin zo dicht mogelijk tegen de haaraanzet aan en beweeg de stijltang zachtjes maar vloeiend naar de haarpunten toe. Herhaal dit totdat het gehele haar gestijld is.

Resultaat:

De CHI Stijltang Limited Edition Royal Amethyst zorgt voor fantastisch mooi steil haar. Het haar is glad en zacht. Pluis verdwijnt als sneeuw voor de zon en het haar heeft een mooie glans.

Garantie:

Om de kwaliteit van haar stijltangen te garanderen, biedt CHI twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de CHI Stijltang Limited Edition Royal Amethyst.

Tip:

Berg uw CHI Stijltang op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de CHI Royal Amethyst Stijltang veilig in opgeborgen kan worden.

100% originele producten