Product Description

CHI Travel Set is een complete CHI set bestaande uit:

-50 ml CHI 44 Iron Guard

-50 ml CHI Infra Shampoo

-50 ml CHI Infra Treatment

-50 ml CHI Silk Infusion

CHI 44 Iron Guard

is te gebruiken in nat of droog haar voor het föhnen, stylen of krullen. Het legt als het ware een beschermend laagje om het haar, wat het haar beschermt tegen uitdroging van de warmte apparaten. Geeft het haar meer glans zonder het te verzwaren.

CHI Infra Shampoo

is een hydraterende en verzorgende shampoo waar pure zijde in zit, wat het vochtbalans in het haar herstelt en die zorgt voor een mooie glans. Daarnaast zal het haar weer veerkracht krijgen en een ultiem verzorgd worden. De proteïnen in deze shampoo versterken het haar, het haar ziet er gezonder uit. Geschikt voor ieder haartype en voor dagelijks gebruik.

CHI Infra Treatment

is een conditioner die een vochtregulerende en een beschermende werking heeft. Het beste resultaat wordt bereikt door deze conditioner na iedere wasbeurt te gebruiken. Het haar wordt glanzend, zacht en handelbaar. Door de proteïnen wordt het haar versterkt. De zijde moleculen zorgen dat de vochtbalans op pijl blijft. Geschikt voor dagelijks gebruik.

CHI Silk Infusion

is een ultieme verzorging voor ieder haartype en kan zowel op nat als op droog haar worden gebruikt. De zijde trekt in het haar maar geeft ook een beschermend laagje rondom het haar, dit zorgt voor optimale glans en bescherming.

Advies

Gebruik de CHI Infra Treatment na het haar gewassen te hebben met de CHI Infra Shampoo. Masseer de treatment in het haar, laat het 5 minuten inwerken en spoel het daarna goed uit en het haar wordt goed doorkambaar. Eventueel iets langer in laten werken voor een optimale zachtheid. CHI Silk Infusion is een leave-in fluide gemaakt van alcoholvrije zijde, tarwe en soja proteïnen. Dit is een ultieme verzorging voor ieder haartype en kan zowel op nat als op droog haar worden gebruikt. De zijde trekt in het haar maar geeft ook een beschermend laagje rondom het haar, dit zorgt voor optimale glans en bescherming. Tip John Beerens Haarstudio: Voor makkelijk doorkambaar haar verdeel je een kleine hoeveelheid in nat haar, begin bij de punten en daarna verdelen over de gehele lengte. Als voeding en bescherming tegen invloeden van warmteapparaten en van buitenaf kan deze zijde gebruikt worden.

100% originele producten

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.