Beschrijving

Voor een behaaglijke warmte van binnenuit

De LR Cistus Incanus thee met cistus, zoals de Cistus Incanus plant ook wel wordt genoemd, bestaat voor 95% uit de kruid van de Cistus Incanus plant en is ook verrijkt met 5% muntblaadjes. De thee bestaat dan ook uit 100% natuurlijke ingrediënten. Breng aan de kook, schenk, geniet, geniet ervan!

Toepassing
1 volle theelepel in een kop kokend water, afdekken en 8-10 minuten laten staan en dan uitlekken.

Dit is de enige manier om dit correct te gebruiken.

Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Handig om weten
Cistus Incanus is een populaire plant, vooral in het koude seizoen, die ons lichaam ondersteunt en al duizenden jaren in verschillende doseringsvormen voor ons welzijn wordt gebruikt.

Vanwege een officiële verordening mag de LR LIFETAKT Cistus Incanus Thee vanaf 1 november 2022 niet meer als voedingsmiddel worden verkocht onder de huidige voorwaarden.

Om ook in de toekomst te kunnen profiteren van de positieve eigenschappen van de natuurlijke grondstof, blijven wij onze Cistus Incanus in de gebruikelijke levensmiddelenkwaliteit als badthee aanbieden – kalmerend voor het hele lichaam.

De LR Cistus Incanus Badthee is bijzonder geschikt om de geïrriteerde en gevoelige huid te ontspannen. Het bevat uitsluitend natuurlijke, plantaardige kruiden zoals CistusIncanus en pepermunt.

Naar de fabriek
De Cistus Incanus plant behoort tot het geslacht van de cistusrozen uit de familie van de cistusfamilie en is voornamelijk afkomstig uit het warme Middellandse Zeegebied (bijv. Griekenland en Turkije). Bij goede klimatologische omstandigheden groeit de plant tot een meter groot en draagt mooie roze tot violette bloemen in de bloeiperiode van april tot juni, die een diameter van 4 tot 6 centimeter bereiken.

Kweekproces
Helaas is de kweekproces van de Cistus Incanus plant een hopeloze onderneming, aangezien de cistusroos met zijn grijze haren uitsluitend in het wild groeit. De Cistus Incanus plant komt overal in het Middellandse Zeegebied voor, waar hij het best gedijt op kalksteen of silicaatrotsen (macchia) te midden van verschillende heide- en struikformaties.

FAQ
Is Cistus Incanus thee ook geschikt voor kinderen?
Ja, Cistus Incanus thee is ook geschikt voor kinderen. Door het speciale kruidenmengsel heeft het een aangename smaak, die verfijnd kan worden door er wat honing aan toe te voegen.

Wat is Cistus Incanus?
De geschiedenis van deze plant begint al in de 4e eeuw voor Christus. In het Midden-Oosten, Noord-Afrika en het Europese Middellandse Zeegebied werd Cistus Incanus al snel erg populair als lekkere thee.

Kan ik Cistus Incanus voor een langere periode gebruiken?
U kunt Cistus Incanus thee meerdere malen per dag gedurende een langere periode zonder aarzeling gebruiken.

Welke grondstof gebruikt LR in haar product?
We gebruiken Cistus Incanus ssp. tauricus. Deze plant groeit in het wild in de natuur, niet op plantages.

Hoe wordt de grondstof verwerkt?
De bladeren van de plant worden verzameld, gedroogd, gereinigd en gesneden.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie
Ingrediënten: 95 % Cistus kruid(Cistus Incanus), pepermuntbladeren.