De ultieme upgrade van je perfecte porie huidverbeteringsroutine. 
 
Dubbelwerkende scrub die zacht exfolieert en polijst. Haalt de dode huidcellen weg waardoor de huid glad en zacht wordt. De scrub is ontwikkeld om de poriën diep te reinigen en is geschikt voor dagelijks gebruik. Pore Refining Scrub bevat L-amandelzuur, een zachte vorm van AHA om irritatie te minimaliseren. Een combinatie van hydroxyzuren verwijdert losse huidcellen door zijn chemische werking en de natuurlijk exfoliërende eigenschap zorgt voor verwijdering van vuil en dode huidcellen. Deze gecombineerde actie bevordert de natuurlijke vernieuwing van gezonde huidcellen.
 
Houdbaarheid: 30 maanden.
Periode na opening: 12 maanden.
Verpakking: 75 ml.
Tot 75 applicaties.

  • Combineert AHA en BHA
  • Vermindert poriën en verfijnt de huidtextuur
  • Verwijdert effectief dode huidcellen
  • Bevordert de celvernieuwing van de huid

Hoe het werkt:

Pore Refining Scrub, een dual-action exfoliator, benut de kracht van zowel exfoliërende zuren en fysieke exfoliatoren voor een diep gereinigde huid. Amandelzuur is een AHA met BHA-eigenschappen, die op het oppervlak van de huid werkt om dode huidcellen te verwijderen. Omdat het ook enigszins in olie oplosbaar is, kan het de olie binnen poriën binnendringen om blokkades op te lossen die tot acne kunnen leiden. Natuurlijke jojoba micro-exfoliatoren verwijderen de dode huidcellen voorzichtig van het huidoppervlak en onthullen een stralende, fris uitziende teint. BHA-salicylzuur werkt ook in de poriën om residu te verwijderen. Door de onzuiverheden in de porie af te breken, helpt de scrub het uiterlijk van vergrote poriën te minimaliseren. Overactieve talgproductie kan ook de poriën vergroten waardoor ze zichtbaarder worden. Niacinamide wordt gebruikt in Pore Refining Scrub, dat de productie van talg remt en de poriën strak en schoon houdt.

Hoofd Ingrediënten

L-Mandelic Acid 

Een zacht exfoliërende AHA met BHA kracht. Het chiraal correcte amandelzuur is in staat om aan het oppervlak van de huid te werken alsmede binnen de poriën voor een diepe maar zachte exfoliatie.

Salicylic Acid 

Zorgt voor een diepe reiniging van de poriën en verwijdert overtollig talg en vuil. Remt de ontstekingen.

Jojoba Micro-Exfoliators 

Jojoba is een botanische ingrediënt uit de Sonorawoestijn in Noord-Amerika. Onze jojoba-korrels zijn perfect bolvormig voor zachte maar effectieve afschilfering, zonder enige beschadiging op de huid. Zowel biologisch afbreekbaar als duurzaam geproduceerd, bevatten deze micro-exfoliatoren geen schadelijke microplastics.

Niacinamide 

Versterkt de elasticiteit van de huid en maakt de huid egaal. Beschermt tevens tegen invloeden van buitenaf.

Vrij van synthetische kleuren

Vrij van kunstmatige geuren

Parabenenvrij

Ftalaatvrij

Vrij van palmolie

Diervriendelijk

Vegan


GEBRUIKSAANWIJZING

Breng een kleine hoeveelheid scrub aan in de palm van de hand en masseer dit in op een vochtig gezicht en halsgebied. Verwijder het product daarna grondig met water en dep het gezicht droog. Gebruik dit product, indien gewenst, om de andere dag.