Product Description

Diva Cutting Edge Professional Corded Clipper is geschikt voor alle haartypes, met dank aan de unieke, scherpe Japanse roestvrijstalen messen die op twee snelheden zijn in te stellen. De messen zijn makkelijk te verwijderen en te wassen voor een optimale hygiëne, een goede onderhoud en veelbelovende prestaties.
De Diva Cutting Edge Professional Corded Clipper heeft acht verschillende opzetstukken die allemaal beschikken over een eigen kleur en maat. De maten gaan van 3mm tot 25mm.

  • Geschikt voor alle haartypes
  • Lange levensduur
  • Optimale hygiëne
  • Verschillende opzetstukken

Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adapter. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor wanneer de stijltang mee op reis gaat! De UK adapter zit als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kan de achterkant van de UK stekker makkelijk er af gehaald worden met een schroevendraaier. Wanneer deze eraf is, is de EU stekker te gebruiken.

Gebruik:

Zet de Diva Cutting Edge Professional Corded Clipper op de gewenste stand en scheer de te behandelen gebieden.

Resultaat:

Optimaal scheerresultaat.

Garantie:

Om de kwaliteit van de tondeuses te garanderen, biedt Diva Professional twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Diva Professional Cutting Edge Corded Clipper