Product Description

Diva Profesional Freestyler Pro is een draadloze stijltang in handtas formaat. De stijltang is voorzien van keramische platen met daarin MAK technology verwerkt. MAK technology staat voor macadamia olie, argan olie en keratine. Hierdoor wordt het haar verzorgd en beschermd tijdens het stylen. Daarnaast geeft het een onweerstaanbare glans aan het haar. Doordat de behuizing afgerond is kunt u met de Diva Professional Freestyler Pro het haar ook makkelijk krullen. De Diva Professional Freestyler Pro is in te stellen van 180 tot 200 graden. De stijltang is voorzien van een Li-on batterij waardoor u tot wel 40 minuten draadloos kunt stijlen. U hoeft de stijltang hiervoor slechts 3 tot 4 uur op te laden. Door het handige formaat is deze stijltang overal mee naar toe te nemen. Daarnaast beschikt de stijltang over een reisslot die ervoor zorgt dat de stijltang nog compacter en gesloten meegenomen kan worden. De Diva Professional Freestyler Pro wordt geleverd met een opbergtasje. Nu altijd en overal perfect gestyled haar, waar u ook bent!

  • Draadloos
  • Keramische platen met MAK Technology, Macadamia olie, Argan olie en Keratine.
  • instelbaar van 180 tot 200 graden
  • Tot 40 minuten draadloos stijlen

 Gebruik:

Voor u met de Diva Professional Freestyler Pro gaat stijlen is het belangrijk om het haar te beschermen met een hittebestendig product. Vervolgens kunt u het haar in secties verdelen en pluk voor pluk door de stijltang laten glijden.

Resultaat:

Glad en glanzend steil haar of prachtige pluisvrije krullen, waar u ook bent!

De Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adaptor. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor als u op reis gaat. De UK adapter zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kunt u simpelweg de achterkant van de UK plug eraf schroeven. U ziet dan de EU stekker er onder zitten.

De Diva Profesional Freestyler Pro draadloze stijltang beschikt over de volgende speciale technologie:

MAK Technologie
De Keramische platen bevatten de ingrediënten Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine voor een prachtig glad en glanzend resultaat

Video:

 

 

Garantie:

Om de kwaliteit van de stijltangen te garanderen, biedt Diva Professional twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Diva Professional Draadloze Stijltand Freestyler Pro