Product Description

De Diva Professional FTH Intelligent Digital Stijltang Magenta is de ultieme stylingtool voor prachtig haar. De stijltang heeft zwevende keramische platen die geïnfuseerd zijn met argan olie. Hierdoor wordt het haar glad en kan het genieten van een prachtige glans. De argan olie zorgt door een fantastische finish! Door de beweegbare platen kan het haar worden voorzien van iedere gewenste haarstijl. Zo is het ook mogelijk om de haren een prachtige slag of krullen te geven. De stijltang is digitaal instelbaar van 110 °C tot 235 °C waardoor de stijltang geschikt is voor ieder haartype. De stijltang heeft een opwarmtijd van 30 seconden om de hoogste temperatuur te bereiken. Daarnaast schakelt de Diva Professional FTH Intelligent Digital Stijltang Magenta zich automatisch uit na een uur. Door de Multi-voltage is de stijltang geschikt voor wereldwijd gebruik. Tevens heeft de stijltang een 3 meter lange hittebestendige snoer waardoor het geschikt is voor professioneel gebruik.

  • Argan Gold Technology: de keramische platen bevatten argan olie
  • Digitaal instelbaar van 110 °C tot 235 °C
  • Bereikt de hoogste temperatuur binnen 30 seconden
  • Schakelt automatisch uit na 60 minuten
  • Multi-voltage voor een optimale styling wereldwijd
  • Hittebestendig meedraaiend snoer van 3 meter

 

Resultaat:

Diva Professional FTH Intelligent Digital Stijltang Magenta zorgt altijd voor het gewenste resultaat met een prachtige glanzende en gladde finish.

De Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adaptor. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor als u op reis gaat. De UK adapter zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kunt u simpelweg de achterkant van de UK plug eraf schroeven. U ziet dan de EU stekker er onder zitten.

Diva Professional FTH Intelligent Digital Stijltang Magenta beschikt over de volgende speciale technologie:

Argan Gold Technologie:

De keramische platen bevatten het ingrediënt argan olie voor een prachtig glad en glanzend resultaat.

Garantie:

Om de kwaliteit van de stijltangen te garanderen, biedt Diva Professional twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Diva Professional FTH Intelligent Digital Stijltang Magenta.