Product Description

De Diva Feel the Heat Ultimate Digital Stijltang is het ultieme professionele styling product voor prachtig glad haar of schitterende krullen! Deze stijltang beschikt over een geavanceerde opwarmingstechnologie voor directe, warme, gestroomlijnde styling. Het digitale LCD-scherm toont de temperatuur van de stijltang. De temperatuur kan worden ingesteld van 110 graden tot aan 230 graden! De stijltang schakelt automatisch uit wanneer hij langer dan tien minuten niet gebruikt wordt.

  • Titanium platen
  • Beschikt over een speciale stand voor haarextensions
  • In hitte verstelbaar van 110 graden tot 230 graden.
  • Schakelt automatisch uit na 10 minuten niet gebruikt te worden
  • Platen bevatten Argan olie voor pluisvrij haar

Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adapter. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor wanneer de stijltang mee op reis gaat! De UK adapter zit als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kan de achterkant van de UK stekker makkelijk er af gehaald worden met een schroevendraaier. Wanneer deze eraf is, is de EU stekker te gebruiken.

Gebruik:

Voorafgaand aan het gebruiken van de Diva Feel the Heat Ultimate Digital Stijltang wordt aangeraden een hittebeschermend product te gebruiken zoals bijvoorbeeld de CHI 44 Iron Guard. Borstel het haar vervolgens goed door en verdeel het in stukken. Wanneer u het haar wilt stijlen, zet u simpelweg de stijltang dicht bij de haaraanzet en beweegt u de stijltang in een vloeiende beweging naar beneden. Herhaal dit over het gehele haar tot het haar perfect stijl is!

Wilt u liever krullen maken met de Diva Professional Ultimate Digital Stijltang? Dat kan ook!  Verdeel het haar wederom in plukken. Wanneer grovere krullen gewenst zijn, wordt aangeraden grotere plukken te pakken. Zet de stijltang vervolgens op de pluk en draai de stijltang om terwijl u een vloeiende beweging naar beneden maakt. Herhaal dit over het gehele haar tot het gewenste resultaat bereikt is!

Gebruik tot slot een haarspray zodat het prachtig stijl haar of de prachtige krullen de hele dag blijven zitten!

Resultaat:

Het creëren van prachtige krullen en perfect stijl haar is nog nooit zo makkelijk geweest. Na gebruik van deze Diva Ultimate Intelligent Digital Stijltang is het haar perfect stijl of schitterend gekruld!

Garantie:

Om de kwaliteit van de stijltangen te garanderen, biedt Diva Professional twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Diva Professional Stijltang