Product Description

Diva Professional Radiant Shine Straight & Style Brush is een innovatief nieuw soort borstel. Met de combinatie van koude en hete borstelharen word het haar ontklit en stijler gemaakt. De Diva Professional Radiant Shine Straight & Style Brush is voorzien van verschillende warmtestanden variërend van 110 tot 210 °C. De borstel kan dus ingesteld worden voor alle haartypes, en is geschikt voor zowel steil en krullend haar. De groeven op de borstel stimuleren het haar en zorgen voor een mooi volume. Doordat deze groeven zich aan de ronde achterkant van de borstel bevinden kan er naast steil haar, ook makkelijk krullend haar gecreerd worden.  Door technologieën met Macadamia, Argan Olie en Keratine, verwerkt in deze borstel, word gezorgd voor een intense en stralende glans. De borstel is erg makkelijk en snel in gebruik. Mocht men na het stijlen vergeten de tool uit te schakelen dan is dat geen probleem. Deze Hot Straightening Brush is voorzien van een sensor die de borstel na 60 minuten automatisch uitschakelt als deze niet meer word gebruikt. Daarnaast is deze borstel voorzien van een 3 meter lange kabel zodat de borstel altijd fijn en makkelijk gebruikt kan worden.

  • Ontklit en maakt het haar stijl
  • Temperatuur 110 tot 220 °C
  • Groeven voor vollere krullen aan de achterkant van de borstel
  • Macadamia, Argan olie en Keratine technologie
  • Automatisch uitschakelen na 60 minuten
  • 3 meter stroomsnoer

Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adapter. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor wanneer de stijltang mee op reis gaat! De UK adapter zit als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kan de achterkant van de UK stekker makkelijk er af gehaald worden met een schroevendraaier. Wanneer deze eraf is, is de EU stekker te gebruiken.

Gebruik:

Gebruik deze tool altijd op droge haren. Het is raadzaam om altijd een product te gebruiken voor bescherming tegen de hitte van de styling tool. Begin bij de onderste lagen van het haar, door van onderste lagen naar boven te werken word het beste effect gerealiseerd. De Diva brush is erg gemakkelijk in gebruik voor alle haartype het werkt eigenlijk net als een normale haarborstel.

Resultaat:

Prachtige glanzende haren zonder klitten en pluis. Dé uitkomst voor een mooi stralend kapsel in no time! Het haar word snel prachtig steil met een natuurlijke glans, zonder klitten en zonder pluis. Daarnaast kunnen er ook volle glanzende krullen/golven gecreeerd worden.

Garantie:

Diva Professional geeft op al haar producten twee jaar fabrieksgarantie op de elektronische onderdelen.