Product Description

Diva Professional Rapida 3700 Magenta is de sterk vernieuwde en verbeterde föhn van dit geweldige en professionele merk. De klassieke Diva föhn is verbeterd voor nog betere resultaten met een prachtige glans. De verbeteringen zijn terug te vinden in onder anderen de 15% hogere airflow. De föhn werkt dus intensiever waardoor men sneller het gewenste model kan realiseren. Terwijl de Diva föhn juist beter werkt word tegelijkertijd het geluid 5% minder luid. Om een lange levensduur te garanderen is de Ripida 3700 föhn voorzien van een krachtige AC long-life motor. Ook de behuizing is van duurzaam en stevig kunststof gemaakt. Met deze nieuwe Diva föhn maak je de meest indrukwekkende stijlen mogelijk, elke dag opnieuw. Met de ‘Cool Shot’ knop kan men het haar na föhnen met warme lucht afkoelen met een koude luchtstroom. Hierdoor worden de haarschubben na het verwarmen weer op natuurlijke wijze afgekoeld waardoor deze sluiten. Dit zorgt dat de haarstructuur beschermd word en een prachtige glans krijgt.

• 2200 Watt
• Ionische luchtstroom
• 4 warmtestanden en 2 snelheden
• Cool Shot knop
• 3 m flexibel snoer
• Airflow: 125 m3/h

Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adapter. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor wanneer de stijltang mee op reis gaat! De UK adapter zit als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kan de achterkant van de UK stekker makkelijk er af gehaald worden met een schroevendraaier. Wanneer deze eraf is, is de EU stekker te gebruiken.

Resultaat:
In mum van tijd jouw persoonlijke kapsel met de Diva Rapida 3700 föhn. Met Deze Diva professional Rapida 3700 Pro zorg je voor een prachtig glanzend en heerlijk glad resultaat. Dankzij de verbeterde eigenschappen van deze föhn zijn de resultaten opvallend mooi.

Ionic Technology:
De Diva Professional Rapida 3700 fohns zijn allemaal voorzien van ionen technologie. Hierdoor voelt het haar nog zachter aan en voorkom je pluizende haren.