Product Description

Diva Professional Rapida 3700 Pro Periwinkle is dé nieuwe föhn van Diva. De klassieke Diva föhn is verbeterd voor nog betere resultaten. Met 15% meer kracht en 15% hogere airflow kunnen de prachtigste kapsels worden gecreëerd in een mum van tijd. Zelfs met meer kracht en de hogere airflow is de föhn tóch 5% stiller dan het vorige model. De Diva Professional Rapida 3700 Pro föhns zijn voorzien van een AC long-life motor en een robuuste nylon behuizing. Daarmee maakt deze haardroger indrukwekkende stijlen mogelijk, iedere dag opnieuw. De ‘Cool Shot’ knop zet je geföhnde haren vast terwijl je met de vier verschillende warmtestanden en twee snelheden altijd een persoonlijke haarstyling realiseert die het best bij jou past. Doordat de haarschubben sluiten na de koude lucht krijgt het haar een mooie natuurlijke glans en bescherming.

  • 2200 Watt
  • 4 warmtestanden en 2 snelheden
  • Cool Shot knop
  • 3 m flexibel snoer
  • Airflow: 125 m3/h

Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adapter. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor wanneer de stijltang mee op reis gaat! De UK adapter zit als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kan de achterkant van de UK stekker makkelijk er af gehaald worden met een schroevendraaier. Wanneer deze eraf is, is de EU stekker te gebruiken.

Resultaat:
Je creëert in no-time jou persoonlijke kapsel met de Diva Rapida 3700 föhn. Met Deze Diva professional Rapida 3700 Pro zorg je voor een prachtig glanzend en heerlijk glad resultaat. Dankzij de verbeterde eigenschappen van deze föhn zijn de resultaten opvallend mooi. De föhn is voorzien van een precieze thermostaat en verhit tot 110℃ zodat het haar zit zoals jij het wilt hebben.

Ionic Technology:
De Ionische technologie waarmee de Diva Professional Rapida 3700 föhn werkt zijn positief geladen en hebben een neutraliserende werking op het haar. Het haar voelt hierdoor nog zachter aan en bovendien gaat het de strijd aan met pluizend haar.