Product Description

Diva Professional Rapida 3700 Serenity is het nieuwste, verbeterde model in de reeks föhns van Diva Professional. De klassieke Diva föhn is verbeterd voor nog mooiere en stralende resultaten. Nu de Diva föhn nog meer kracht en een hogere airflow heeft zou je verwachten dat hij ook meer geluid maakt. Maar het tegendeel is waar, deze föhn is zelfs 5% minder luid dan het vorige model. Deze vernieuwde Diva Rapida 3700 föhn heeft 15% meer kracht en ook de airflow is 15% sterker, gebaseerd op het voorgaande model. Met deze Diva föhn creëer je prachtige kapsels in een mum van tijd. Om de levensduur van de föhn te verhogen is deze voorzien van een krachtige AC long-life motor, ook de behuizing is van duurzaam nylon kunststof gemaakt. Dankzij de duurzame behuizing en motor heeft de föhn een levensduur van meer dan 1000 uur. Gebruik de ‘Cool Shot’ knop op de föhn na het föhnen met warme lucht. Daarmee sluit u de haarschubben zodat het haar mooi glanst en beschermd blijft op natuurlijke wijze.

  • 2200 Watt
  • Ionische föhn
  • 4 warmtestanden en 2 snelheden
  • Cool Shot knop
  • 3 m flexibel snoer
  • Airflow: 125 m3/h

Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adapter. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor wanneer de stijltang mee op reis gaat! De UK adapter zit als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kan de achterkant van de UK stekker makkelijk er af gehaald worden met een schroevendraaier. Wanneer deze eraf is, is de EU stekker te gebruiken.

Resultaat:
Je bent in no-time voorzien van jou persoonlijke kapsel met de Diva Rapida 3700 Pro föhn. Met Deze Diva professional Rapida 3700 Pro zorg je voor een prachtig glanzend en glad eindresultaat. Dankzij de verbeterde en vernieuwde eigenschappen van deze föhn zijn de resultaten opvallend mooi. Mooier dan ooit tevoren. De föhn is voorzien van een precieze thermostaat en verhit tot 110℃, combineer die hete lucht met als laatst koude lucht voor het ultieme resultaat.

Ionic Technology:
De Ionische technologie waarmee de Diva Professional Rapida 3700 föhn werkt zijn positief geladen en hebben een neutraliserende werking op het haar. Het haar voelt hierdoor nog zachter aan en bovendien gaat het de strijd aan met pluizend haar.