Product Description

Diva Radiant Shine Professional Styling Detangle & Dry Pro Borstel is een innovatief haarproduct dat werkt op handdoekdroog haar als een föhn en borstel. De Diva Detangle & Dry Pro Borstel beschikt over een infraroodtechnologie die ervoor zorgt dat de natuurlijke vochtbalans in het haar wordt behouden. De borstelharen zijn voorzien van argan olie, macadamia olie en keratine, die ervoor zorgen dat het haar een fantastische finish krijgt. De ionische generator helpt het kroezen te verminderen en het haar zijdezacht en beheersbaar te maken.

  • Borstel en droger in 1
  • Natuurlijke vochtbalans in het haar wordt behouden
  • Bevat argan olie, macadamia olie en keratine
  • Gaat klitten tegen tijdens het drogen

Gebruik:

Gebruik de Diva Detangle & Dry Pro Borstel op handdoekdroog haar vanaf wortel tot punt. Herhaal dit tot het haar droog is. Tevens een goede voorbereiding op het gebruik van stylingtools.

Resultaat:

Het haar is heeft een zachte, geföhnde look. Het haar is pluisvrij, zijdezacht en beheersbaar.

De Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adapter. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor als u op reis gaat. De UK adapter zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kunt u simpelweg de achterkant van de UK plug eraf schroeven. U ziet dan de EU stekker er onder zitten.

De Diva Radiant Shine Professional Styling Detangle & Dry Pro Borstel Borstel beschikt over de volgende speciale technologieën:

MAK Technologie

De Keramische onderdelen bevatten de ingrediënten Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine voor een prachtig glad en glanzend resultaat

Ionic Technology

De positieve ionen in het haar worden geneutraliseerd, zodat het haar zacht, glanzend en pluisvrij zal zijn.

Garantie:

Om de kwaliteit van de borstels te garanderen, biedt Diva Professional twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Diva Professional Styling Detangle & Dry Pro Borstel.