Product Description

De ISO Professional Cordless Digitaal Roos Stijltang is een digitale en draadloze stijltang die tot 45 minuten te gebruiken is na het opladen. Hierdoor is deze stijltang erg handig voor thuis en op reis. Na het aanzetten is de stijltang snel te gebruiken en wordt de tang na enige tijd automatisch uitgeschakeld. Deze ISO stijltang heeft 0,75 inch keramische platen en is daarom ook ideaal om krullen te creëren. De negatieve ionen die deze stijltang creëert, zorgen voor een zacht en glanzend resultaat.

Bovendien is dit gezonder voor het haar en blijft het haar langer in model. De ISO Professional Cordless Digitaal Roos Stijltang bevat een dubbele voltage waardoor gebruik in het buitenland mogelijk is. De temperatuur kan ingesteld worden van 100 tot 200 graden. Door het locksysteem kan de tang snel opgeborgen worden. Bij deze stijltang wordt een oplader en een roze beschermhoes geleverd.

Gebruik ISO Professional Cordless Digitaal Roos Stijltang:
Breng voor het stijlen van het haar altijd een silk of ander beschermend product aan op het haar. Hierdoor wordt het haar beschermd tegen de hitte. Sluit de stijltang aan op het stopcontact en stel de gewenste temperatuur in. Wacht een paar seconden tot de tang volledig heet is. Ga hierna pluk voor pluk met de ISO Professional Cordless Digitaal Roos over het haar. Herhaal dit totdat het haar volledig steil is.

Resultaat ISO Professional Cordless Digitaal Roos Stijltang:
Het haar zal prachtig steil worden. Dit zal langdurig in model blijven zitten dankzij de keramische platen. Het haar zal niet uitdrogen, beschadigen en de vochtbalans zal worden behouden. Er kan genoten worden van een natuurlijke glans.

Garantie ISO Professional Cordless Digitaal Roos Stijltang:
Op alle ISO Beauty stijltangen geldt een garantie van 2 jaar, mits het product zich in de originele verpakking bevindt.

Tip ISO Professional Cordless Digitaal Roos Stijltang:
Berg uw stijltang van ISO op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar ISO Professional Cordless Digitaal Roos veilig in opgeborgen kan worden.