Beschrijving

De Esthechoc Cambridge Beauty Chocolate is een beauty chocolate ontwikkeld met de nieuwste technologieën van Cambridge Chocolate Technologies. Esthechoc is de eerste wetenschappelijk bewezen beauty chocolate die een echte impact heeft op de oudere huid. Slechts een klein stukje Esthechoc per dag helpt je huid haar gezondheid terug te krijgen en het verouderingsproces tegen te houden.
Als je ouder wordt verouderd je huid en vertraagt het metabolisme. Dit kan niet worden vermeden. Gelukkig kan dit effect wel worden vertraagd en kunnen de negatieve effecten worden beperkt. De behandeling van de huid begint niet alleen vanuit de buitenkant, maar vooral vanuit de binnenkant. Zo is de huid in staat om haar dichtheid, stevigheid en elasticiteit te behouden. Dit is door de Cambridge Beauty Chocolate mogelijk gemaakt.

Esthechoc bevat alleen natuurlijke ingrediënten, één reep chocola bevat slechts 38 calorieën. Ideaal om fit te blijven.

Esthechoc is ‘s werelds eerste Beauty Chocolade, wetenschappelijk ontwikkeld aan de Cambridge University. Wist u dat:
Esthechoc is gebaseerd op 70% Cacao donkere chocolade in combinatie met twee van de meest krachtige antioxidanten met anti-aging eigenschappen – cacaoflavanolen en astaxanthine.
1 tablet á 7,5 gram Esthechoc staat gelijk aan 100 g pure chocolade in combinatie met 300 g wilde Alaska zalm.
Door het simpelweg eten van slechts een 7,5 g Esthechoc tablet per dag zal uw huid zichtbaar verbeteren in slechts 3 weken.
Esthechoc is een lekkernij zonder schuldgevoel – een Esthechoc tablet bevat slechts 38 calorieën en is tevens geschikt voor vegetariërs.
De werkzaamheid van Esthechoc ten opzichte van bestaande toonaangevende donkere chocolade en voedingssupplementen is aangetoond in uitgebreide klinische studies. Deze studies hebben aangetoond dat na 3-4 weken dagelijkse inname van 1 tablet esthechoc er een significante verhoging plaats vind van de zuurstofafgifte aan weefsels welke essentiële is voor een gezonde huid. Uw rimpels verminderen waardoor uw huid er mooier en stralender uit ziet.
Gebruik:
Neem gedurende drie weken Esthechoc elke dag en de conditie van uw huid zal verbeteren.  Systematisch en herhaaldelijk gebruik zal de resultaten versterken. Neem één bar per dag. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis.

Resultaat:
Rimpels zijn binnen drie weken verminderd.
Het verouderingsproces is tegengehouden.
Ontstekingen zijn gereduceerd.
De huid heeft weer een gezonde gloed.
De huid heeft weer een jeugdige uitstraling.

Werking:
Esthechoc bevat gepatenteerde technologie van gestandaardiseerde vorming van astaxanthine-phospholipid micellen met ingekapselde polyfenol kristallen in chocolade matrix. Deze technologieën zorgen voor een sterkere werking van zowel donkere chocolade als astaxanthine pillen of tabletten.

Door lang-termijn onderzoek is vastgesteld dat na drie weken gebruik zijn verschillende parameters verbeterd:
verminderde oxidatieschade met betrekking tot ontstekingen met 72%
verhoging van zuurstofverzadiging in weefsels met 59%
verbetering van het plasma zuurstoftransport met 85%