Beschrijving

Stimuleert de haargroei
Versterkt het haar
Kauwbaar snoepje
Brengt veerkracht en elasticiteit in het haar
Bevat verschillende ingrediënten die het haar beschermen

Hairfinity Candilocks Gummy Hair Vitamins zijn kauwbare snoepje met een kersen smaak die de haargroei stimuleren. Biotine, Paardenbloem steel, inositol en choline in combinatie met vitamines, minerale en voedingsstoffen zijn een actieve formule die het haar sterker maken en langer laten groeien.

De Hairfinity Candilocks Gummy Hair Vitamins verbeteren de gezondheid van het haar. Zo wordt de bloedcirculatie gestimuleerd waardoor er zuurstof bij de haarzakjes komt, geeft het lichaam grondstoffen om haarcellen aan te maken, brengt meer veerkracht en elasticiteit in het haar en geeft het zink af voor een betere opname van voedingstoffen. Hairfinity Candilocks Gummy Hair Vitamins zijn ideaal voor mensen die moeiten hebben met het slikken van pillen.

Stimuleert de haargroei
Versterkt het haar
Kauwbaar snoepje
Brengt veerkracht en elasticiteit in het haar
Bevat verschillende ingrediënten die het haar beschermen

Gebruik:

Neem Hairfinity Candilocks Gummy Hair Vitamins 2 keer per dag in.
Resultaat:

De Hairfinity Candilocks Gummy Hair Vitamins zal zorgen voor langer en sterker haar. Daarnaast zorgt de Vitamine snoepjes er voor dat het haar beschermt wordt en weer in optimale conditie wordt gebracht.
Belangrijke ingrediënten:

Biotine: Bevordert de haargroei en onderhoud van bestaande haren.
Paardenbloem steel extract: Verbetert de elasticiteit en sterkte van het haar
Inositol en Choline: Vermindert DHT wat een hormoon is wat het haargroei proces langzamer laat gaan. Ook ondersteunt het de ontwikkeling van het gezonde haar.
Vitamine A en D: Bevordert een gezonde haar en hoofdhuid.
Pantotheenzuur: Versterkt de haarzakjes.
Vitamine B12: Is toegevoegd om de haarzakjes en hoofdhuid te oxygeneren.
Overige ingrediënten:Vitamine B6, C, D2, E, Zink, Foliumzuur, Zuur, Calcium, Suiker, tapiocosiroop, pectine, citroenzuur, natuurlijke smaak, toegevoegde kleur (zwarte wortelsapconcentraat) en natriumcitraat.