Voorheen bekend als Dark Circles™.

Medik8 Dark Circles voor het behandelen van donkere kringen onder de ogen.

Medik8 Dark Circles Tinted Primer verhoogt de microcirculatie van de huid waardoor de omvang en zichtbaarheid van de bloedvaten onder de huid vermindert. Het vermindert ook de opeenhoping van overtollig vloeistof (wallen), die rond de ogen opgeblazenheid veroorzaakt. Ingebouwde antioxidanten verlagen de opeenhoping en beschadiging van vrije radicalen. Reflecterende optische deeltjes verminderen bovendien het “schaduweffect”. Geschikt voor donkere kringen en wallen onder de ogen.

Medik8 Dark Circles Tinted Primer 3e plaats Beauty Astir Award

Voordelen voor jouw huid:

  • vervaagt donkere kringen (kan in het beginstadium iets verergeren)
  • bevordert de helderheid en kleur
  • vermindert vochtophoping (wallen)
  • verbetert de lokale bloed-microcirculatie
  • beschermt het collageen en elastine
  • vermindert de aanwezigheid van vrije radicalen

Belangrijk om te weten:

In het beginstadium kunnen de donkere kringen verergeren. Dit heeft te maken met het afvoeren van afvalstoffen. Een glas water met daarin wat citroensap drinken kan dit probleem oplossen.

Vrij van synthetische kleuren

Vrij van kunstmatige geuren

Parabenenvrij

Ftalaatvrij

Vrij van palmolie

Alcoholvrij

Diervriendelijk

Vegan

Hoe het werkt:

Donkere kringen zijn vaak erfelijk, maar ze kunnen worden veroorzaakt of verergerd door gebroken haarvaten en ontstekingen. De huid onder de ogen is veel dunner dan op de rest van het gezicht. Dark Circles Tinted Primer combineert meerdere actieve bestanddelen om de oorzaak van wallen en donkere kringen effectief aan te pakken. Een complex van luminiserende peptiden helpt om pigment te verwijderen dat verantwoordelijk is voor donkere kringen; het gebied helderder en gelijkmatiger te laten. Rijst- en soja-eiwitten verbeteren de collageenproductie voor verstevigde huid onder de ogen. Ondertussen hydrolyseert hyaluronzuur snel om uitdrogingslijntjes te verwijderen, terwijl subtiel getinte mineralen een helder gebied onder de ogen te laten zien. De intelligente formule is geschikt voor dagelijks gebruik en past in alle huidtinten.

Hoofd Ingrediënten

Brightening Peptides 

Een mengsel van peptiden helpt de verkleuring van donkere kringen op te heffen, terwijl het de stevigheid en de teint van het gebied onder de ogen versterkt.

Ultra-Lift Complex 

Rijst en soja-eiwitten stimuleren de aanmaak van collageen om de tere huid rondom de ogen op te tillen en te verstevigen.

Hyaluronic Acid 

Met een uniek vermogen om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht in water aan te trekken en vast te houden, trekt hyaluronzuur vocht uit de omringende atmosfeer in de huid, waardoor de huidteint zowel gevoed als soepel blijft.

Light Reflective Minerals 

Subtiel getinte mineralen reflecteren licht om de zichtbare donkere kringen te verzachten.

 

Inhoud : 15 ml