Voorheen bekend als eyeCleanse™.

Zachte cleanser voor oogmake-up en lippen. Ook geschikt voor waterproof mascara.

Medik8 Eye and Lips Micellar Cleanse oogmake-up remover is een zachte reiniger voor de ogen zonder geurstoffen. Ook geschikt om waterproof mascara en lipstick te verwijderen zonder de huid uit te drogen.

Voordelen voor jouw huid

  • zacht voor de ogen
  • ook geschikt om waterproof mascara te verwijderen
  • niet irriterend
  • bevat geen parabenen
  • bevat geen geurstoffen
  • ook te gebruiken om lipstick te verwijderen

Huidconditie

geschikt voor alle huiden
ook voor gevoelige huiden

Gebruik Medik8 Eye and Lips Micellar Cleanse

Zachtjes schudden voor gebruik.
Breng wat aan op een watje.
Druk dit een paar seconden op de ogen.
Wrijf nu zachtjes over de ogen.

Fles 100 ml

Vrij van synthetische kleuren

Vrij van kunstmatige geuren

Parabenenvrij

Ftalaatvrij

Vrij van palmolie

Alcoholvrij

Diervriendelijk

Vegan

 

Hoe het werkt:

Deze innovatieve formule maakt gebruik van drieledige micellaire technologie voor superieure make-upverwijdering. De bovenste fase benut de kracht van traditioneel micellair water (dat water en olie bevat) in combinatie met de onderste fase, een olie-achtige reiniger. Schud om elk van de 3 fasen te activeren voor het verwijderen van make-up. Krachtige hydrators, vitamine B5 en hyaluronzuur helpen de wimpers aan te vullen en te voeden voor optimale groeicondities. De infusie van vocht helpt ook bij het minimaliseren van dehydratatie lijnen rond de ogen voor een gladdere teint. Kamille en korenbloem werken in combinatie als ontstekingsremmende middelen om de oogleden en lippen te kalmeren en te verzachten.

Hoofd Ingrediënten

Vitamin B5 

Tevens bekend als panthenol, is vitamine B een effectieve hydratator die vocht naar zichzelf trekt om de huid zacht en soepel te laten. Vitamine B5 kan eveneens helpen bij het synthetiseren van de lipidemoleculen die de beschermende barrière van de huid vormen, waardoor de huid vocht vasthoudt en gehydrateerd blijft.

Hyaluronic Acid 

Met een uniek vermogen om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht in water aan te trekken en vast te houden, trekt hyaluronzuur vocht uit de omringende atmosfeer in de huid, waardoor de huidteint zowel gevoed als soepel blijft.

Chamomile 

Het hoofdextract van kamille, bisabolol kalmeert en vermindert ontstekingen voor een zachte en kalmerende huid; beschermt met antioxiderende kracht.

Cornflower 

Een botanisch extract, maizena-water helpt de ogen zachtjes te verdrijven en de huid te kalmeren.