Product Description

Moroccanoil Clarifying Shampoo is een intensieve reiniging voor het haar. Hard water, chloor en andere onzuiverheden kunnen na verloop van tijd in het haar achterblijven. Het haar gaat er dan dof, vet en slap uitzien. De Moroccanoil Clarifying Shampoo heeft een diepreinigende en revitaliserende formule om het haar weer een gezonde balans te geven. Gebruik de Claryfing Shampoo 1 tot 2 keer per maand of wanneer het haar een diepere reiniging nodig heeft. Deze shampoo is rijk aan arganolie, keratine en lavendel die het haar extra voeden en hydrateren.

  • Geschikt voor ieder haartype
  • Voor een intensievere reiniging
  • Verrijkt met arganolie, keratine en lavendel
  • Bevat geen sulfaat, fosfaat en parabenen

https://youtu.be/lxUaAK6msiI
Gebruik

Breng Moroccanoil Clarifying Shampoo aan op vochtig haar en masseer in. Voeg extra water toe om een rijk schuim te creëren. Goed uitspoelen en indien nodig herhalen. Nadat het haar is gereinigd met de shampoo kan uw favoriete conditioner gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld Moroccanoil Hydrating Conditioner.

Resultaat:

Intens gereinigd en verzorgd haar dat er fris, glanzend en verzorgd uit ziet.

Fosfaat-, sulfaat- en parabenenvrij:

Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt.

De producten van Moroccanoil zijn niet op dieren getest.