Product Description

Moroccanoil Giftbox Repair is een set die bestaat uit verschillende producten. De giftbox bevat: Moroccanoil Moisture Repair Shampoo 250 ml, Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 250 ml, Moroccanoil Restorative Hair Mask 75ml en Moroccanoil Treatment 25ml. Deze heerlijke producten zullen ervoor zorgen dat het haar optimaal wordt verzorgd en hersteld.

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo 250 ml

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo is een versterkende formule die verzwakt en beschadigd haar weer gezond maakt. Dankzij de antioxidantrijke arganolie, keratine en verzuren wordt het haar gerepareerd, waardoor de elasticiteit hersteld wordt en de vochtbalans weer op peil wordt gebracht.

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 250 ml

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner is een versterkende formule die verzwakt en beschadigd haar weer gezond maakt. De formule is verrijkt met arganolie, keratine en verzuren. Deze ingrediënten herstellen de elasticiteit van het haar en maken het weer zacht en soepel. Voor sterk en gezond haar met een betere handelbaarheid.

Moroccanoil Restorative Hair Mask 75 ml

Moroccanoil Restorative Hair Mask is rijk aan keratine en vetzuren om het haar te versterken en herstructureren. De hoogwaardige formule is verrijkt met arganolie en eiwitten, waardoor haar dat door chemische behandelingen of warmtestyling is beschadigd, opnieuw wordt opgebouwd en hersteld.

Moroccanoil Treatment 25 ml

Moroccanoil Treatment zorgt ervoor dat het haar weer zijdezacht aanvoelt, gezond oogt en een mooie glans krijgt. Met deze ultieme haarbehandeling blaast u het haar weer een nieuw leven in. Deze voedende behandeling is verrijkt met arganolie, het vloeibare goud uit Marokko.

  • Luxe cadeaubox met vier producten van Moroccanoil
  • Verrijkt met argan olie, vetzuren en keratine
  • Herstelt elasticiteit en vochtbalans van het haar
  • Geschikt voor droog en beschadigd haar

 

Gebruik:

Breng Moroccanoil Moisture Repair Shampoo aan op vochtig haar en masseer in. Voeg extra water toe om een rijk schuim te creëren. Goed uitspoelen en indien nodig herhalen. Gebruik na het wassen altijd de Moroccanoil Moisture Repair Conditioner als extra verzorging. Breng een ruime hoeveelheid Moroccanoil Restorative Hair Mask aan op schoon, handdoekdroog haar. Kam het haar vervolgens door om het masker gelijkmatig door het haar te verdelen en laat het 5 tot 7 minuten inwerken. Spoel het masker uit met lauwwarm water. Gebruik het haarmasker echter maximaal 1 keer per week. Voor een optimale verzorging, breng een kleine hoeveelheid van de Moroccanoil Treatment aan op schoon, handdoekdroog haar. Verdeel deze kleine hoeveelheid vanaf halverwege het haar tot aan de haarpunten. Niet uitspoelen. Droog uw haar vervolgens met een föhn of laat het op een natuurlijke wijze drogen. Ook is het mogelijk om Moroccanoil Treatment aan te brengen na het föhnen om eigenwijze plukjes of droge punten wat extra verzorging te geven.

Resultaat:

Het haar zal verzorgd, zacht en gezond aanvoelen. Daarnaast zal het haar kunnen genieten van een prachtige glans.