Product Description

Moroccanoil Hydrating Box bevat producten die speciaal ontwikkeld zijn om het haar extra te hydrateren. De producten in deze kit zorgen ervoor dat het haar er verzorgd en gezond uit zal zien. In deze Hydrating Box zitten drie Moroccanoil producten: Moroccanoil Hydrating Shampoo, Moroccanoil Hydrating Conditioner en het Moroccanoil Intense Hydrating Mask. Deze producten zullen het haar hydrateren, verzorgen en herstellen.

Moroccanoil Hydrating Shampoo 250ml

Moroccanoil Hydrating Shampoo is een zachte, reinigende shampoo die het haar optimaal hydrateert. Geschikt voor ieder haartype, met name droog haar. De shampoo is verrijkt met arganolie, die het haar voedt, verzacht en het weer gezond maakt.

Moroccanoil Hydrating Conditioner 250ml

Moroccanoil Hydrating Conditioner is een voedende conditioner die het de vochtbalans herstelt en het haar optimaal hydrateert. Geschikt voor ieder haartype, met name droog haar. De conditioner is verrijkt met arganolie, die het haar voedt, verzacht en het weer gezond maakt.

Moroccanoil Intense Hydrating Mask 75ml

Moroccanoil Intense Hydrating Mask is een intensief hydraterend en conditionerend masker dat de elasticiteit van het haar verbetert. Dit masker is geschikt voor normaal tot dik, droog haar dat behoefte heeft aan extra verzorging en conditionering.

  • Geschikt voor ieder haartype, met name droog haar
  • Hydrateert en beschermt het haar
  • Verbetert de elasticiteit en brengt de vochtbalans op peil
  • Bevat geen sulfaat, fosfaat en parabenen

Gebruik:

Breng Moroccanoil Hydrating Shampoo aan op vochtig haar en masseer in. Voeg extra water toe om een rijk schuim te creëren. Goed uitspoelen en indien nodig herhalen. Nadat het haar is gereinigd met de shampoo kan Moroccanoil Hydrating Conditioner worden aangebracht in de lengten en haarpunten. Laat 1 tot 2 minuten inwerken, daarna uitspoelen. Gebruik 1 tot 2 maal per week het Moroccanoil Intense Hydrating Mask in plaats van de conditioner. Breng een ruime hoeveelheid gelijkmatig aan op schoon, handdoekdroog haar. Laat 5 tot 7 minuten inwerken en spoel vervolgens goed uit.

Resultaat:

Sterk, gezond haar dat beter handelbaar is en een prachtige glans heeft.