Product Description

De Moroccanoil Repair kit bevat een shampoo, conditioner, haarcrème en haartreatment. Allen gericht op hydratatie en het optimaal herstel van de haren. De unieke combinatie van ingrediënten en de vier verzorgingsproducten resulteren in een verzorgd en glanzend eindresultaat.

  • Geschikt voor verzwakt en beschadigd haar
  • Unieke combinatie van rijke verzoringsproducten
  • Rijk aan arganolie, vetzuren en keratine
  • Bevat geen sulfaat, fosfaat en parabenen

 

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo 70ml

Moroccanoil Repair Shampoo herstelt verzwakt en beschadigd haar. De shampoo is ontwikkeld als een zeer geconcentreerde die rijk is aan arganolie, vetzuren en keratine. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de elasticiteit en de vochtbalans in het haar worden hersteld.

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 70ml

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner zorgt dat het verzwakte en beschadigde haar wordt hersteld. Dankzij arganolie, vetzuren en keratine worden de elasticiteit en vochtbalans weer in balans gebracht. Daarnaast zorgt de Moroccanoil Moisture Repair Conditioner ervoor dat het haar handelbaar is, soepel aanvoelt en een mooie glans krijgt.

Moroccanoil Hydrating Styling Cream 75ml

Moroccanoil Hydrating Styling Cream is een lichtgewicht, leave-in conditioner die verrijkt is met arganolie. De crème heeft een diep hydraterend en verzorgend effect en elimineert pluizend haar. Daarnaast voegt de crème volume aan het haar toe en het houdt het haar soepel in model, ook tijdens het föhnen.

Moroccanoil Treatment 25ml

Moroccanoil Treatment is de ultieme behandeling voor het haar. De Treatment is geschikt voor ieder haartype en zorgt voor intense hydratatie en een prachtige glans.

Gebruik:

Breng Moroccanoil Moisture Repair Shampoo aan op vochtig haar en masseer in tot het goed schuimt. Spoel vervolgens goed uit. Nadat het haar is gereinigd met de shampoo kan Moroccanoil Moisture Repair Conditioner worden aangebracht in de lengten en haarpunten. Laat 1 tot 2 minuten inwerken, en spoel daarna uit. Gebruik na het wasssen en conditioneren de Moroccanoil Hydrating Styling Cream. Verdeel een gewenste hoeveelheid van de Styling Cream gelijkmatig over het haar als extra verzorging. Niet uitspoelen. Gebruik de Moroccanoil Treatment op schoon, handdoekdroog haar en verdeel een kleine hoeveelheid vanaf halverwege het haar tot aan de haarpunten. Droog het haar met een föhn of laat het natuurlijk opgedrogen.

Resultaat:

Hersteld, gezond en soepel haar dat zacht aanvoelt beter handbaar is.