Product Description

Moroccanoil Extra Volume Travel Kit is ideaal om mee te nemen wanneer u niet thuis bent en toch de nodige volume in uw haar wilt. In deze kit zitten vier Moroccanoil producten: Moroccanoil Treatment Light, Moroccanoil Extra Volume Shampoo, Moroccanoil Extra Volume Conditioner en Moroccanoil Weightless Hydrating Mask. Deze producten hydrateren het haar en geven het meer volume.

Moroccanoil Treatment Light

Moroccanoil Treatment is de ultieme behandeling voor het haar. De Treatment Original is geschikt voor ieder haartype en zorgt voor intense hydratatie en een prachtige glans. De Treatment Light heeft hetzelfde resultaat, maar is speciaal ontwikkeld voor fijn, lichtergekleurd of blond haar.(25 ml)

Moroccanoil Extra Volume Shampoo

Moroccanoil Volume Shampoo is een gewichtloze shampoo die ervoor zorgt dat fijn en futloos haar er weer vol en levendig uit ziet. De Extra Volume Shampoo van Moroccanoil bevat antioxidantrijke arganolie en voedingsstoffen om het haar weer levendig te maken, te reinigen, te ontwarren en volume in het haar te brengen.(70 ml)

Moroccanoil Volume Conditioner

Moroccanoil Volume Conditioner is een lichtgewicht conditioner die fijn en futloos haar weer vol en levendig maakt. De conditioner van Moroccanoil bevat antioxidantrijke arganolie en voedingsstoffen die het haar verzachten en verzorgen, voor beter handelbaar haar met meer glans en volume.(70 ml)

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask is een intensief hydraterend en conditionerend masker dat de elasticiteit van het haar verbetert. Dit masker is geschikt voor fijn en droog haar dat behoefte heeft aan extra verzorging en conditionering. De gewichtloze formule zal het haar niet verzwaren.(75 ml)

Gebruik:

Breng Moroccanoil Extra Volume Shampoo aan op vochtig haar en masseer in. Voeg extra water toe om een rijk schuim te creëren. Goed uitspoelen en indien nodig herhalen. Nadat het haar is gereinigd met de shampoo kan Moroccanoil Extra Volume Conditioner worden aangebracht in de lengten en haarpunten. Laat 1 tot 2 minuten inwerken, daarna uitspoelen. Gebruik 1 tot 2 maal per week het Moroccanoil Weightless Hydrating Mask in plaats van de conditioner. Breng een ruime hoeveelheid gelijkmatig aan op schoon, handdoekdroog haar. Laat 5 tot 7 minuten inwerken en spoel vervolgens goed uit. Gebruik de Moroccanoil Treatment Light op schoon, handdoekdroog haar en verdeel een kleine hoeveelheid vanaf halverwege het haar tot aan de haarpunten. Droog het haar met een föhn of laat het natuurlijk opgedrogen.

Resultaat:

Vol, levendig en volumineus haar dat beter handelbaar is, een mooie glans heeft.