Beschrijving

Tabletten tegen haarverlies
Behoud normale haargroei
Natuurlijke ingrediënten
Samengestelde formulering
Behoud van sterk en glanzend haar

Inhoud 100 stuks

De Neofollics Tablets zijn tabletten tegen haarverlies. De hoog gedoseerde voedingssupplementen bevatten een doeltreffende combinatie van alleen de beste natuurlijke ingrediënten om een gezonde haargroei van binnenuit te stimuleren. De speciaal samengestelde formulering levert een bijdrage aan het behoud van de normale haargroei en het behoud van sterk en glanzend haar. De Neofollics tabletten bevatten essentiele aminozuren, mineralen en vitaminen die essentieel zijn voor een gezonde haargroei.

Hoog gedoseerd voedingssupplement om de haargroei te stimuleren, geschikt bij alle vormen van haarverlies.
Extra DHT-remming door isoflavonen, polyfenolen en een hogere dosering Beta-sitosterol
Essentiele aminozuren, mineralen en vitaminen die essentieel zijn voor een gezonde haargroei.

Gebruik Neofollics Tablets:

Neem 1-3 tabletten per dag in tijdens of na een maaltijd. Voor de meest effectieve behandeling neem dan minimaal één jaar lang een dosering van 3 tabletten per dag. Na één jaar houd dan 1 tot 2 tabletten per dag aan. Geschikt voor man en vrouw.
Resultaat Neofollics Tablets:

De behandeling kan werken vanaf het eerste gebruik, er is echter tijd nodig voordat de resultaten duidelijk zichtbaar kunnen worden. Na een aantal weken kunnen de eerste resultaten zichtbaar zijn zoals afname van haaruitval. Na 3 tot 6 maanden kunnen andere effecten zichtbaar worden, zoals nieuwe haren die sterker en dikker teruggroeien
Hoe het werkt

De Neofollics tabletten zijn ontwikkeld om haargroei te ondersteunen en een eventueel tekort aan voedingsstoffen waardoor haaruitval kan worden veroorzaakt te voorkomen. De tabletten zorgen ervoor dat u alle stoffen binnen krijgt die nodig zijn voor gezonde haargroei. De effectieve ingrediënten zijn onder andere Beta-Sitosterol, Saw Palmetto en Isoflavones.
Actieve ingrediënten

Saw palmetto
Beta-sitosterol
L-carnitine
L-cysteine
Isoflavones complex
Rode klaver (Trifolium pratense)
Biotine
Foliumzuur
Groene thee (EGCG)
Brandnetelblad (Urtica dioica)
Taurine
Vitamine B2, B3, B5 & B­12