Beschrijving

1 roze tas beschikbaar

 

De Rituals solidariteitstassen met Stichting Tiny Miracles zijn een lust voor het oog. De alliantie tussen beide entiteiten ontstond in 2011 , toen de organisatie werd geboren en het cosmeticabedrijf een van de oprichters werd. Al tien jaar lang zijn ze trouw aan het doel om armoede te beëindigen en ons allemaal te betrekken bij dat gemeenschappelijke doel. 

 

De modus operandi is een holistische strategie om het welzijn en werk van mensen voor toekomstige generaties stevig te verbeteren. Haar missie is dat binnen een decennium een ​​miljoen mensen eruit zullen komen en wegblijven van de armoedegrens.

de belangrijkste gereedschappen

Het samenwerkingsplan van Tiny Miracles gaat verder dan het verstrekken van financiële middelen. Naast het geld dat wordt gedoneerd door bedrijfssponsors, bieden ze de precieze hulpmiddelen die nodig zijn om uit een kritieke situatie te komen. Zo stellen ze een 360º-plan voor dat zich richt op vijf pijlers: sociaal bewustzijn, medische zorg , werkgelegenheid, onderwijs en feestvieren .

Het is essentieel om aandacht te besteden aan elk van deze factoren. In zijn woorden: “ Wonderen laten gebeuren is alleen mogelijk als alle aspecten van het leven tegelijkertijd worden getransformeerd (…). Door eerst aandacht te besteden aan de basiskwesties en bewustwording te creëren, ontstaat een sterke basis voor een diepe en blijvende impact.” Daarom streven ze ernaar om vanaf het begin kansen te bieden, de manier waarop mensen denken te veranderen en hun zelfvertrouwen te vergroten, zodat ze de controle over hun toekomst in handen nemen. 

Een kwestie van kleine gebaren

Met het idee dat door simpele daden van liefde die “kleine wonderen” worden gecreëerd die de achtergestelde gemeenschappen in Mumbai helpen versterken , steunt het bedrijf de acties van de stichting.

Er zijn de afgelopen tien jaar veel projecten uitgevoerd. Het resultaat? Meer dan 2.400 mensen geholpen met drinkwaterprogramma’s, gezondheidsklinieken, het verhogen van hun salarissen of het verbeteren van het onderwijs aan kinderen en adolescenten.

Daarnaast blijft Rituals , met als missie om tegen 2030 een miljoen mensen uit de armoede te halen, nieuwe opties creëren voor haar al beroemde ‘goodie bags’ .

Rituals solidariteitstassen

Ze zijn geboren met de toewijding om vrouwen in India , die zich in een precaire situatie bevinden, te helpen bij hun persoonlijke en gezinsontwikkeling. Rituals is verantwoordelijk voor het leveren van alle materialen en infrastructuur die nodig zijn voor de productie, distributie en verzending van de nieuwe tas.

Bij deze gelegenheid is het een katoenen accessoire met een tie-dye print die is geïnspireerd op de zonnelijn en de zomer.