Beschrijving

Your path to inner peace in een flesje: kalmeer jezelf van top tot teen met deze hair & body mist van The Ritual of Dao. De mist bevat de verzachtende ingrediënten witte lotus en yi yi ren en laat een heerlijke geur achter op huid en haar. Omdat de formule geen alcohol bevat is het ideaal voor de gevoelige huid en veilig voor gebruik op textiel. Combineer de mist met onze andere producten van The Ritual of Dao voor een ultieme ontspanning.

 

Gebruiksaanwijzing:

Spray deze mist op je haar en huid en begin elke dag met een frisse start. Wil jij jouw verwenmoment helemaal compleet maken? Gebruik dan ook de Dao Showerfoam , Dao Scrub en Dao Body Cream.

Ingrediënten:

De formules zijn verrijkt met Witte Lotus en Yi Yi Ren.

Yi yi ren

Yi Yi Ren is vermaard om haar kalmerende en verzachtende eigenschappen. Yi Yi Ren vindt haar oorsprong in China waar ze al eeuwenlang wordt gebruikt in de Chinese Geneeskunde vanwege haar huidverzorgende en geneeskrachtige eigenschappen.

Witte Lotus

Organische Witte Lotus is in het gehele Verre Oosten een belangrijk symbool. Lotusbloemen bloeien aan een plant die enkel gedijt in kalm, troebel water. Hiermee staan zij symbool voor puurheid en spirituele groei.