Beschrijving

Belangrijkste kenmerken:

Voor mooi,lang,gezond haar
Verbetert de conditie van het haar
Bevat vitamine A, C, D, E, B6, B12 en verschillende actieve mineralen
Zoete smaak van bessen

Zonder gluten
Inhoud 60 stuks

Sugarbearhair Hair Vitamins zijn zachte haar vitamine gummybeertjes. De hair vitamine zorgt voor mooi, lang, gezond en glanzend haar en stopt de haarbreuk. Sugarbearhair Hair Vitamins is een revolutionaire haar vitamine met de smaak van bessen. Hierdoor wordt het nemen van deze vitamines een stuk aantrekkelijker! De haar vitamines bevatten vitamine A, C, D, E, B6, B12 en verschillende actieve mineralen voor een optimaal en langdurig resultaat. Sugarbearhair Hair Vitamins voeden het haar van binnenuit en verbeteren de algehele conditie van het haar. Sugarbearhair Hair Vitamins zijn er voor mannen én vrouwen en alle haartypen, voor iedereen dus!

De vitamines van Sugarbeair bevatten geen hormonen en zullen dus de groei van lichaamshaar niet beïnvloeden. Daarnaast bevatten de vitamines geen gelatine, zuivel, gluten. Sugarbearhair Hair Vitamins hebben geen bijwerkingen. Bekijk de ingrediënten of u allergisch bent voor een van de bestanddelen.

Zorgt voor mooi, lang, gezond en glanzend haar
Bevat vitamine A, C, D, E, B6, B12 en verschillende actieve mineralen
Zoete smaak van bessen
Verbetert de conditie van het haar van binnenuit
Voor mannen en vrouwen

Vitamine A (Palmitate)

Vitamine A is een krachtige vitamine welke zijn oorsprong vindt in zoete aardappelen, wortelen en boerenkool. Deze krachtpatser draagt bij aan de gezondheid van uw huid en de hoofdhuid door de zuurstofcirculatie in het bloed te bevorderen. Verhoogde zuurstofcirculatie op de hoofdhuid helpt om uw hoofdhuid te voorzien van de vitale voedingsstoffen die het haar nodig heeft voor langere en sterkere haar. Deze vitamine heeft antioxiderende eigenschappen die helpen om de haarzakjes te beschermen tegen problemen zoals overmatig haaruitval. Als u last heeft van een droge hoofdhuid, zou Vitamine A kunnen helpen met zijn vermogen om de hoofdhuid te hydrateren door het ondersteunen van het lichaam natuurlijke olieproductie (bekend als sebum).
Vitamine C (ascorbinezuur)

Een studie in het Journal of Clinical en Esthetische Dermatologie heeft het gebruik van vitamine C om de haargroei te verbeteren onderzocht. De proefpersonen die een haar vitamine C supplement met vitamine C kregen ervaren een snellere haargroei in vergelijking met degenen die geen vitamine C toegediend kregen. Dit komt omdat vitamine C van vitaal belang is voor het lichaam om collageen aan te maken, die helpt het haar sterker groeien van binnen naar buiten te ontwikkelen. Deze anti-oxidant helpt om de hoofdhuid te beschermen tegen schade door het bestrijden van vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen leiden tot haaruitval na verloop van tijd. Alle succesvolle haarverzorging formules bevatten vitamine C als gevolg van de verbazingwekkende haargroeiende eigenschappen.
Vitamine E

Vitamine E is essentieel voor de bloedsomloop. Naast het helen van en het beschermen van het haar, kan het ook helpen met fijne lijntjes en rimpels van de huid. Net als vitamine A, helpt deze vitamine om genoeg zuurstof naar de hoofdhuid te brengen ter bevordering van een gezonde haargroei. Deze rijke antioxidant fungeert ook als een bescherming tegen schade aan de haarzakjes. Wanneer vitamine E genomen wordt in combinatie met vitamine C, kan hethaar zijn sterkte en elasticiteit verbeteren.
Vitamine B6

Vitamine B-6 is een belangrijke vitamine tegen haarverlies. Doordat het uw lichaam helpt cellen te vormen en zuurstof naar de hoofdhuid te brengen, zullen de haarzakjes in staat zijn om gezonder haar te produceren. Voedingsmiddelen zoals zonnebloempitten, kip, en tonijn bevatten vitamine B-6. Wanneer het wordt genomen met zink, werken de twee samen om een stof in ons lichaam genaamd DHT te blokkeren, die kan leiden tot haaruitval.
Foliumzuur (vitamine B-9)

Foliumzuur is een fascinerende vitamine die van cruciaal belang is voor het lichaam. Deze vitamine ondersteunt actief de celdeling, zodat uw haarzakjes gezond haar kunnen produceren. Het verminderen van haaruitval en het voorkomen van dunner is wat Foliumzuur het beste doet! Het beste is om foliumzuur met vitamine B-12 te nemen. Een tekort aan een van deze vitaminen leidt tot haarbreuk of haaruitval. Om het evenwicht te bewaren, moet u beide vitaminen bij elkaar te nemen!
Vitamine B-12

Vitamine B-12 geeft een geweldige boost aan de haargroei door uw lichaam in het energie-proces te ondersteunen en te helpen bij de vorming van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zijn verantwoordelijk voor het voeden van zuurstof naar de hoofdhuid, die helpt de haar langer groeien. Mensen die vitamine B-12 nemen merken vaak een toename in energie en vitaliteit.
Biotine

Biotine is een van de meest belangrijke vitaminen die u kunt nemen om de haargroei te bevorderen. Biotine ondersteunt de gezondheid van de hoofdhuid door de productie vetzuren, die op zijn beurt helpen de gezondheid van het haar te verbeteren. Een tekort aan essentiële vetzuren resulteert in symptomen zoals droge, schilferige of schilferige huid, roos, droog, bros haar of eczeem, volgens de website ProHealth, die kan leiden tot haaruitval. Het eten van voedingsmiddelen met een hoog biotine of het nemen van een biotine supplement zal helpen bij de bestrijding van haaruitval als gevolg van een slechte voeding. Wanneer u biotine te nemen, helpt u ook de productie van keratine, waardoor het haar sterker wordt. Keratine is waar haar, huid en nagels van gemaakt zijn. Inname van biotine met andere B-vitamines zal een krachtige combinatie om te helpen bij de bestrijding van haaruitval. Als u gevoelig bent voor puistjes zijn, raden we het nemen van een biotine supplement met vitamine B-5. Biotine in combinatie met B-5 vermindert de kans op acne of puistjes in het huid.

Bent u gevoelig voor biotine? Neem dan eerst contact op met uw huisarts.
Pantotheenzuur (vitamine B-5)

Vitamine B-5 helpt om de haargroei te stimuleren door het ondersteunen van de natuurlijke keratine van uw haar. Het helpt om haar dat verloren is gegaan vanwege overmatig verlies of breuk te vervangen. Zonder Vitamine B-5, zou het moeilijk zijn voor het haar om te groeien in een gestaag tempo. De structuur van het haar en de huid is afhankelijk van deze geweldige vitamine om gezond te blijven. Net als andere B-vitamines, voedt vitamine B-5 uw haarzakjes van binnen naar buiten en is verantwoordelijk voor de glans van het haar.
Kokosnootolie

Deze populaire olie wordt wereldwijd gebruikt om steun haar en hoofdhuid gezondheid te helpen. Vanwege de gelijkenis met natuurlijke oliën onze hoofdhuid, is kokosolie een van de weinige oliën die daadwerkelijk het haar kan hydrateren. Dit helpt breuk en haaruitval te voorkomen.
Gebruik Sugarbearhair Hair Vitamins:

Neem Sugarbearhair Hair Vitamins 2 maal per dag gedurende 30 dagen. Een potje bevat 60 gummybeertjes, goed voor 1 maand. Aangeraden wordt om de vitamines minimaal 3 maanden in te nemen, maar de beste resultaten ontstaan na 6 maanden.
Resultaat Sugarbearhair Hair Vitamins:

Sugarbearhair Hair Vitamins zorgt voor mooi, lang, glanzend en gezond haar. Resultaten kunnen per persoon verschillen.