Beschrijving

Onze bestselling bodycrème van The Ritual of Samurai is precies wat je nodig hebt om op te bloeien. Deze fluweelzachte rijke crème is makkelijk aan te brengen en voedt en verstevigt de huid intensief. Met antioxidantrijke vitamine E en Centella Asiatica voor de zachtste huid ooit en de vernieuwende blend van kersenbloesem en rijstmelk. De geur begint met melkachtige ondertonen en sprankelende groene noten en gaat over in een harmonieuze mix van zoete kersen en betoverende bloemen. 92% natuurlijke ingrediënten.

 

Instructies

Gebruik deze volle crème elke dag en masseer het in de huid. Kies de speciaal ontworpen en milieuvriendelijke refill pot als het product op is.

 

RIJSTMELK

In heel Azië staat rijst symbool voor overdaad, geluk en vruchtbaarheid. De rijstmelk maakt de huid zacht, soepel en geeft haar een gezonde gloed.

KERSENBLOESEM

De fragiele bloesems van de ‘sakura’ (Japanse kers) worden door Japanse dichters vaak omschreven als ‘lente-sneeuw’. In Japan zijn ze een oeroud symbool voor de wedergeboorte van de natuur en puurheid. De delicate geur is heerlijk ontspannend.