Voorheen bekend als Ultimate Recovery™

Geweldige formule voor de huid die speciale (na) zorg nodig heeft. Medik8 lanceert de Ultimate Recovery; een effectieve gezichtscrème voor een intensief herstel van de huid.

Uitstekend geschikt om te helpen bij het genezingsproces na behandelingen zoals peelings, skinneedling, dermabrasie en laserbehandelingen. De rijke, voedende crème is zeer geschikt voor de droge en gecompromitteerde huid. Ook bij brandwonden en andere vormen van huidbeschadiging is de Ultimate Recovery aan te raden. De huid lijkt zacht, effen en verfijnd terwijl het littekenweefsel beter heelt en minder zichtbaar wordt.


VOORDELEN
  • Versnelt het natuurlijke genezingsproces van de huid
  • Vermindert roodheid en irritatie van de huid
  • Perfecte nabehandeling bij o.a. peelings, skinneedling en laserbehandelingen
  • Perfect voor dagelijks gebruik bij een zeer droge huid
 

GEBRUIKSAANWIJZING

De crème meerdere malen per dag naar behoefte aanbrengen. Gebruik Ultimate Recovery in combinatie met Medik8 Physical Sunscreen SPF 30 voor een volledige bescherming.

 

Hoe het werkt:

Nabehandeling of een aangetaste huid heeft speciale aandacht nodig. Een beschadigde huid heeft vaak een aangetaste natuurlijke barrière. Dit betekent dat het niet in staat is om zich te verdedigen tegen het milieu en hydratatie snel kan verliezen. Ultimate Recovery Intense combineert herstellende werkstoffen om verzwakte huidbarrières te herstellen. Perfluorodecalin helpt de zuurstofniveaus in de huid te verhogen, die van vitaal belang zijn voor het bevorderen van de natuurlijke helende vermogens van de huid. beta-Glucan ondersteunt de ontstoken, pijnlijke huid door roodheid te verminderen, terwijl arnica helpt het immuunsysteem te stimuleren om blauwe plekken te verminderen en de huid te verzorgen. Silk serica stimuleert de vernieuwingscyclus van de huid om de natuurlijke barrière tegen onzuiverheden te herstellen. Ondertussen herstelt Ultimate Recovery Intense de hydratatieniveaus om de ideale vochtomgeving voor genezing te bieden.

Vrij van synthetische kleuren

Vrij van kunstmatige geuren

Parabenenvrij

Ftalaatvrij

Vrij van palmolie

Diervriendelijk

 

Hoofd Ingrediënten

Perfluorodecalin 

In staat om het niveau van herstellende zuurstof te verhogen, perfluorodecaline bevordert het genezingsproces in een beschadigde huid. 

beta-Glucan 

Ondersteunt het herstelproces en vermindert het risico op infectie.

Arnica 

Een natuurlijk afgeleid bloemuittreksel, arnica gebruikt superieure anti-kneuzingskracht, om zelfs de gevoeligste huid te kalmeren.

Silk Serica 

Afgeleid van pure en natuurlijke zijde, verbetert serica de natuurlijke regeneratieve cyclus van de huid om huidvernieuwing te bevorderen.