Product Description

De Color Wow Styling Set is een complete set met stylingproducten van Color Wow. De set bevat een volumespray, haarspray en haarolie en biedt dus alles wat je nodig hebt om het haar te stylen. De volumespray verdikt het haar en geeft het intens volume, de haarolie is ideaal om het haar te laten glanzen en verzorgt het haar, de haarspray is de perfecte finishing touch om het haar de hele dag in model te houden. Alle producten van Color Wow zijn perfect voor gekleurd haar en zorgen ervoor dat de kleur behouden blijft.

Complete styling
Beschermt de haarkleur
Glanzend en soepel haar
Extra volume
Verzorgend

Gebruik

Color Wow Pop & Lock Crystallite Shellac (55ml): Breng eerst een paar pompjes van de haarolie aan op vochtig haar. Deze olie zorgt voor glans en verzwaart het haar niet. Dit product bevat UV-filters waardoor het haar beschermd wordt tegen schadelijke straling van de zon.
Color Wow Raise The Roots Thickening Spray (150ml): Breng vervolgens de volumespray aan op vochtig haar, focus op de haaraanzet. Het haar wordt niet stug van deze spray maar juist soepel en zacht
Color Wow Get In Shape Hairspray (150ml): Spray als laatst de haarspray over het haar op een afstand van ongeveer 20cm.

Resultaat

Na gebruik van de Color Wow Styling Set is het haar perfect gestyld met volume en glans. Het haar blijft de hele dag in model en de kleur blijft prachtig stralend.